God rente og høje gebyr eller dårlige renter og ingen gebyr.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 15 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #93037
  AnonymForfatter

  Hvad er bedst. Godrente og høje gebyr eller dårlige renter og ingen gebyr ?
  Her på mybanker kan vi sammen ligne renterne, men ikke gebyerene som de forskellige gebyere som bankerne tager.

  #183940
  testForfatter

  Dit spørgsmål må jo besvares med et spørgsmål. Kender du liginngen for en ret linje?

  #183942
  BecoolForfatter

  @Cafe

  Denne beregner (der findes mange andre) udregne åop før og efter skat.
  http://www.bankinfo.dk/%C3%A5op.asp

  #183944
  MichaelForfatter

  Spørgsmålet er relevant nok til trods for mangelfuld info. Generelt kan man vel sige, at jo større engagement desto bedre renter bør man gå efter uanset der så måtte være nogle gebyrer. Omvendt skal man kigge mere på gebyrer end renter hvis engagementet er lille da gebyromkostningerne ellers vil æde rentegevinsten.

  #183954
  AnonymForfatter

  Michael

  Det er jo derfor det er lidt underligt at der mange gange kun kikkes på hvor højrente der tilbydes. Mange små gebyr for at hæve i pengeautomaterne kan altså blive til meget på års plan. Eks. Ved en hævnning pr. uge i pengeautomat Hvor gebyret er eks. 6 kr. X 52 = 312 kr. andet eksempel er transaktionsgebyr på kontobevægelser. eks. 0,75 øre x 20 pr. md = 15 kr. x med 12 for at få det om året. total 180 kr. Så skal renten altså være god for at opveje gebyrene.

  #183956
  testForfatter

  Tja godt nok for galt at man ikke slipper for at tænke selv.

  #183964
  lpxForfatter

  Helt enig mht. at gebyrerne løber op. Spørgsmålet er så bare om det er værd at bekymre sig så meget om, hvis det “kun" drejer sig om 180 kr om året.

  Der skal ikke arbejdes ret længe for at opveje et sådan tab – og tabet bliver vel endnu mindre, hvis vi går udfra høj rente/gebyrer dårlig rente/ingen gebyrer problematiken som startede denne tråd.

  #183986
  JydenForfatter

  Det må jo som sagt altid prøves ved et regnestykke, men som anført i tråden “Gebyr" omkring BRFbanks tåbelige gebyrindførsel, så skal man ved 25.000 kr. på kontoen til deres 0,9 % i rente og med månedsgebyr på kontoen kunne sammenlignes med en anden konto med en rente på 0,5 % når man tager skat af renterne med i betragtning, hvis jeg har regnet rigtig. Jeg er stadig uforstående overfor at man indfører gebyrer istedet for at sætte renten ned – netop pga, af skatten, – men selvfølgelig hvis man vil bluffe kunderne med at signalere en høj rente så……………..
  Vi har jo med en branche at gøre hvor man skal passe på ikke at blive snydt af alle deres mærklige regler, gebyrer og beregningsmetoder samt valørregler.

  #184024
  Mr RForfatter
  #184166
  AnonymForfatter

  Jyden

  Det er rigtigt, at gebyerne i nogle banker er særdeles høje, også selv om renterne på kontoerne er lave på indlån og høje på udlån.
  Men kunne da være sjovt at finde ud af hvor mange forskellige slaks gebyere bankerne har på de konto typer som mest bruges, derfor jeg nævnte dem med hæveautomaten og transaktions gebyr.

  Brug af netbank pr. år variere fra gebyrfri og til ca 300 kr.
  Hævning i automater fra 1 kr. til 6 kr. pr hævning. ( tidspunkt priser i nogle banker )
  Betaling af fi-kort fra gebyrfri til 3 kr. i netbank.

  Låneprudukter kan det ses under årsop, når låne laves. Det kniber det jo med med de andre gebyr.

  Mr R

  Ja, de sider du henviser til giver et lille billed af priserne. Men du skal jo selv lægge alle dine egne gebyr sammen for at kan se det.

  #184168
  AnonymForfatter

  Gebyr for brug af dankort i hæveautomater.

  Den højeste gebyr jeg har fundet er 7 kr. i egen automat og 7 kr. i andre bankers automater. I spare kassen sjællands åbningstid er det dog gratis i egne automater. Vip kunder undtaget, men går udfra at ikke alle kunder kan blive det.
  Sparekasse sjælland skal dog ikke føle sig ensom på dette område de er skarp forfult af Dibabank som også tager 7 kr. i andrebankers automater, de er dog gratis i egne automater.
  Basisbank er jo gebyr fri ved hævning. Men men….. det koster 100 kr. pr. år at have et dankort, Så her skal de 100 kr. divederes med dit årlige forbrug for at få pris pr. hævning.

  Gebyr på netbank pr. år.
  Her er sparekassen sjælland i den billige ende kun 96 kr. pr. år. De har dog sat prisen pr. måned til 8 kr. Så det er en løbende indtægt. Men netbank i Stadil Sparekasse er 200 kr. pr. år. Så den skal der da noget til at slå. Så der er BRF-Bank ikke være med.

  #187680
  JydenForfatter

  BRF bank har sat indlånsrenten ned endnu en gang ifølge mybankers liste, udover at de har indført gebyr

  #187708
  AnonymForfatter

  NYT :
  Gebyr på hævning med dankort i bankernes automater er fra gebyrfri til max 7 kr. Har ikke selv set nogle højere.

  #187710
  fk2001Forfatter

  BRF har vist mistet mange kunder på deres gebyr-stunt. Jeg sværgede til BRF netop pga de højere renter som for mit vedkommende kunne opveje gebyrerne, men da de så begyndte at reducere renten smed jeg håndklæget i ringen. Nu kunne den nok stadig økonomiske fordelagtige rente ikke længere opveje irritationen.

  #187942
  AnonymForfatter

  fr2001 :

  Ja, Det er med at få læst alle gebyr inden der vælges bank. Men vil da håbe der kommer noget mere fukus på gebyrene og her på mybanker. Så er det nemmere at finde både en god rente og lave eller som banken vi bruger ingen gebyr ved alle de ting der bruges normalt.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 15 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.