My Indekskontrakt

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #90506
  AnonymForfatter

  Hvis vi brugte dette forum positivt – så kunne vi måske opnå en gruppeaftale (MY Indeks) ved overflytning af f. eks. 50 indekskunder til en bank – der ville yde en fornuftig rente på indekskontrakter.
  Den lave rente p.t. – betyder, at vore indekskonti udløber alt for hurtigt – og vi mister de “gyldne indekstillæg fra staten"
  Har vi en skrap forhandler – der kunne gavne os alle glemte kunder.

  #147572
  AnonymForfatter

  Eftersom indekskontrakterne kun kunne oprettes i årene 1957-1971, vil det nok være svært at finde ligesindede. Ellers lyder det, som en meget god ide. Især hvis banken/forsikringsselskabet i forvejen allerede har nogle af disse ordninger kørende.

  #147578
  AnonymForfatter

  Det er rigtigt, at indekskontrakter er en uddøende race – men jeg mener, at der stadigvæk er mange tilbage. Selvom de er under udbetaling – kan man flytte bankordninger.
  Bankerne ser disse småpensioner i størrelsesordenen 80.000 – 130.000 som besværlige – og derfor giver man ikke en rimelig rente til disse kunder.

  Focus er blot, at indeksopsparerne mister både rente fra banken og indekstillæg fra staten – og p.t. afkortes udbetalingsperioden med ca. 3 år – p.g.a. den dårlige rente.

  Det er min erfaring – mange ikke forstår indeksopsparingskontrakterne.

  #147586
  JydenForfatter

  Det har du ret i, og det er også det der fremgår af tråden Indekskontrakter startet 11.oktober. Heldigvis er der somdet fremgår af Mybankers sdiste nyhedsbrev banker der giver op til 3 % i rente, men der der spises af med latterlige 0,25 % eller 0,125 %, ja de er ringe stillet, så man kan kun opfordre til at flytte til banker der giver en rente så udbetalingstiden forlæges mest muligt.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.