Konfirmanderne i 2017 får skyhøje renter

udgivet: 10. april 2017
, sidst redigeret: 05. april 2018
Konfirmanderne i 2017 får skyhøje renter
Det er sæson for konfirmationer med dertilhørende fester og gaver. Blandt andet pengegaver, som bankerne står klar til at huse på konti med høje renter. Læs her, hvordan du får mest muligt ud af dine konfirmationspenge, når Mybanker sammenligner de forskellige bankers renter.

SE DE AKTUELLE RENTESATSER FOR 2018 HER

 

Det er højsæson for konfirmationer, og bankerne står på tæerne af hinanden for at tilbyde de unge konfirmander favorable konfirmandkonti.

Og det er da også rundhåndede tilbud, bankerne står klar med til de unge. Er man for eksempel kunde i Hvidbjerg bank, kan sønnike efter konfirmationen oprette en konto med en pålydende årlig rente på 10,50 procent, mens renten for en konfirmand i Danske Bank lyder på fire procent.

 

Men man skal se sig for, hvis man vil have mest muligt ud af konfirmationspengene. Har man som konfirmand 10.000 kroner, som sættes ind på kontoen i otte måneder, kan der nemlig være op til cirka 700 kroners forskel på renteafkastet alt efter hvilken bank du sætter dine penge i. Har du som konfirmand været så heldig at få hele 25.000 kroner, kan du få helt op til 1.750 kroner i renteafkast på blot otte måneder.

 

Se bankernes tilbud til konfirmanderne i oversigten her:

 

Oversigt 10.000 kr. og 25.000 kr. over 8 mdr.

 

Oversigt 10.000 kr. og 25.000 kr. over 12 mdr.

 

Noter til ovenstående oversigter

 

 

sidst redigeret: 05. april 2018
2 kommentarer
birgit frandsen
04. May kl. 18:45
Hej . Vil gerne give mit barnebarn 10.000 kr i konfirmationsgave . Kan jeg ikke oprette en konto ?
Hvordan gør jeg ellers , hvis jeg ikke vil lægge kontanter i telegrammet
Peter Jensen - Mybanker.dk
05. May kl. 15:29
Hej Birgit

Tillykke med barnebarnet. Bankerne kan i visse tilfælde kræve tilstedeværelse fra konfirmanden selv for at kontoen kan oprettes. Prøv derfor at kontakte den eller de banker, du ønsker at oprette en konto i og hør om mulighederne. Alternativt kan du afvente og lave en kontooverførsel efter dit barnebarn er blevet konfirmeret.
Mvh Peter
Del dine erfaringer eller spørg Mybankers tusinder af brugere til råds her. Kommentarerne er til brug for Mybankers brugere og besvares ikke af Mybanker eller artiklens forfatter.
Har du læst Mybanker.dk's generelle debatregler?