Hvilken bank skal jeg vælge?

hvilken bank skal jeg vælge

Det kan være forskelligt fra person til person, hvad man lægger vægt på når man vælger bank. En klar tendens viser sig når vi spørger danskerne om hvad de synes om deres nuværende bank.

 

Samme tre årsager til overvejelse om bankskift

Mybanker tager hvert år temperaturen på danskernes forhold til deres bank, og de seneste år har tendensen været den samme: Cirka en tredjedel af de adspurgte overvejer at skifte bank, og hovedårsagerne er de samme; høje priser, utilfredshed med kvaliteten af rådgivningen og uoverensstemmelse mellem kundens og bankens værdisæt.

 

Hvorfor skifte bank?

 

Hvorfor skifte bank?

 

Mere end 30% siger i undersøgelsen, at årsagen til deres overvejelser skyldes, at  bankens værdier og etik. Dette er også et vigtigt kriterie,  når danskerne spørges til hvad de ønsker af en ny bank.

 

Hvad er det vigtigste ved bankvalg?

 

Hvad er det vigtigste ved bankvalg?

 

Her viser besvarelserne, at bankens image, omdømme og etik er blandt de tre mest vigtige ting, der skal være på plads. Det samme gælder et ønske om, at bankens produkter skal være konkurrencedygtige. Adgang til kompetent rådgivning og specialister er det tredje mest vigtige, som bankkunder kigger efter, når de vælger bank.

 

Let at skifte bank

Det er forskelligt hvor lang tid, det tager at skifte bank, men erfaringen hos Mybanker viser, at det i gennemsnit tager en måned, og det er begrænset hvor meget kunden selv skal engagere sig. Det meste klares af banken.

På vores hjemmeside kan alle, der ønsker at få et tilbud fra en anden bank, lave et udbud. Vi sørger for at skaffe tilbuddene fra nogle banker i brugerens lokalområde. 8 ud af 10, der modtager et tilbud fra en anden bank, ender med at spare penge.

 

Hvilken bank skal jeg vælge?

Vi startede artiklen med at sige, at det er forskelligt fra person til person, hvad man lægger vægt på når man vælger bank. Det er derfor vigtigt, at man tager sig tid til at afsøge markedet for at være sikker på, at man ender i en bank, der opfylder de krav og forventninger, man har til sin bank. Derfor er der ikke noget entydigt svar på, hvilken bank, man skal vælge.

 

Sammenlign bankernes priser og se, hvor meget du kan spare ved at skifte bank.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt inden for privatøkonomi.

Ved at trykke tilmeld, giver du samtykke til at vi sender dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid trække dit samtykke (læs samtykkeerklæring) tilbage. Læs mere om vores forretningsbetingelser, privatlivspolitik og cookiepolitik.

 

Har du den bedste bank?

Gør som 250.000+ danskere. Indhent tilbud med Mybanker og find den bedste bank og rådgiver for dig

Indhent tilbud