Lån 200000 kr.

Ansøg nu og lån 200.000 til bolig og fritid via Lendo til en god rente.

Mybanker og Lendo arbejder tæt sammen om at tilbyde dig Danmarks største sammenlignings­tjeneste indenfor lån, renter og boligfinansiering.
 • Få tilbud på lån fra op til 21 banker
 • Tager kun 5 min. - du får svar med det samme
 • 100% gratis og uforpligtende at ansøge om lån
Din låneansøgning sker i samarbejde med

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan fungerer det

Ansøg

Udfyld en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun få minutter. Derefter indhenter Lendo tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar indenfor få minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån, der passer dig bedst. Det er gratis at ansøge om lån via Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Lån penge

Lån til bolig, bil og fritid

Skal du låne 200.000 kr. til at renovere for? Måske skal du have en ny bil? Eller har du bare brug for en god lang ferie? Du kan låne 200.000 kroner til det, du står og mangler nemt og hurtigt via Lendo og Mybanker.

Indhent tilbud

Få tilbud på lån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste lån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

Hvem er lendo?

Ofte stillede spørgsmål ved lån på 200.000 kr.

Hvad er et lån på 200.000 kr. uden sikkerhed?

Der er mange måder, hvorpå du kan låne 200.000 kr., og en af de mest almindelige måder er at optage et forbrugslån uden sikkerhed. På markedet for forbrugslån er der mange udbydere, og du kan faktisk få tilbudt billige forbrugslån, privatlån eller billån med en lav rente.

Derfor er det altid en god ide at indhente flere tilbud fra forskellige låneudbydere og derefter sammenligne tilbuddene, når du vil lån penge. På den måde går du ikke glip af de billige løsninger for lån.

 

Hvad koster det at låne 200.000 kr?

Det er muligt at låne 200.000 kr. ved at låne i sin friværdi eller ved at optage et forbrugslån. Prisen for lånet bliver billigere, hvis der kan stilles sikkerhed for lånet.

Boligejere med friværdi er bedst stillet, når det kommer til at låne penge til en ny carport, en lang ferie, eller hvad du nu har lyst til at låne penge til. Og jo større friværdien er, jo billigere er det at låne 200.000 kr. i 10 år.

Det er også muligt at låne 200.000 kr. uden at have fast ejendom. Lånet bliver dog dyrere, da banken vurderer, at risikoen er større, når de ikke har pant i ejendommen.

Som ved realkreditlån er det vigtigt ikke kun at se på renten, men også den samlede pris inkl. eventuelle gebyrer ved enten oprettelse eller ved indfrielse før tid. Det er derfor vigtigt at se på de Årlige Omkostninger i Procent (ÅOP) og ikke kun på renten.

Modsat realkreditlån, hvor man kan få en fast rente, som er ens for alle, når først man har fået lånet bevilget, er renten hos banker og forbrugslåns-udbydere ofte afhængig af en kreditvurdering, dit øvrige engagement og andre ting.

Det kan derfor betale sig at spørge flere udbydere, ligesom du ikke nødvendigvis skal give op, blot fordi du får afslag det første sted, du søger.

 

Sådan låner du 200.000 kr. – mere end én mulighed

Store lånebeløb som 200.000 kroner, giver dig mulighed for at vælge flere forskellige lånetyper. Generelt er det billigst at låne små lån som forbrugslån eller privatlån, da omkostningerne ved andre låneformer overstiger dem ved et forbrugslån.

Men hvilke muligheder har du egentlig for at låne 200.000 kroner.? Vi har allerede snakket om at låne penge via et forbrugslån og privatlån, men du har faktisk mere end denne mulighed for at låne til det du står og mangler.

Hvis du er på udkig efter bilfinansiering, kan du nemlig låne 200.000 kr., som et billån, eller hvis du ønsker at renovere din bolig eller bygge en tilbygning, kan du låne pengene via din boligs friværdi, som et realkreditlån. Nedenfor tager vi et kig på de sidste to muligheder.

Hvilke lån skal du vælge?

Alt efter hvilket formål du skal bruge lånet, kan det variere, hvilken lånetype du skal vælge.

 • Hvis du ønsker at købe en bil, bør du overveje et billån, især hvis du kan komme med en udbetaling til lånet. Billån med udbetaling giver dig nemlig mulighed for at få tilbudt billån med lave renter.
 • Hvis du har en drøm om at forbedre din bolig, bør du kigge ind i at låne i din boligs friværdi. Renten er nemlig lavere på realkreditlån sammenlignet med forbrugslån. Jo mere friværdi du har i din bolig, jo billigere vil et lån også være for dig.

Lån 200000 i friværdien – realkreditlån

Når det er muligt at låne pengene meget billigere i en gældfri ejerbolig, som realkreditlån, skyldes det, at du kan stille dine mursten som sikkerhed. Dermed løber realkreditinstituttet ikke så stor en risiko ved at låne dig penge.

Jo mindre, du skylder i huset, jo mindre er risikoen ved udlån. Der er dermed stor forskel på, om du låner fra 0-40 % af en boligs værdi, eller om du låner op til den lovmæssige grænse på 80 % af værdien i ejerboligen.

Vær i øvrigt opmærksom på, at det billigste lån er afdragsfrit, og du vil således have en stor restgæld om 10 år, når pengene skal betales tilbage eller lånes på ny.

Små og korte lån kan være dyre i realkreditinstituttet

At optage lån i et realkreditinstitut er forbundet med en del omkostninger til tinglysningsafgift, kurtage, gebyrer mm.. En del af disse omkostninger er de samme uanset lånets størrelse, og du skal derfor være opmærksom på, at selv om renten er lav, kan små korte lån være dyre i realkreditinstitutter.

 

Hvem kan låne 200.000 kr.?

Alle personer som kan blive kreditgodkendt til et lån, kan som regel få lov til at optage et lån. Spørgsmålet om du kan låne 200.000 kr. afgøres på baggrund af den kreditvurdering som banker og låneudbydere laver i forbindelse med din låneansøgning. Jo mere luft du har i din økonomi, jo mere kan du låne. Banken skal nemlig sikre sig, at du kan betale den højere månedlige ydelse. Hvis du ønsker at låne 200.000 kr., skal du kunne betale en højere månedlige ydelse, end hvis du ville låne 100.000 kr.

Banker og låneudbydere har forskellige lånekrav til deres kunder, og derfor kan disse krav også variere fra bank til bank. Dog er der nogle generelle krav til alle lånetagere, som du som minimum skal kunne opfylde.

 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have en bolig med friværdi, for at kunne låne 200.000 kr. via realkredit
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal have MitID eller NemID

 

Sådan kreditvurdere bankerne dig, når du ansøger

Når du ansøger om et lån, er alle banker og låneudbydere forpligtet til at lave en kreditvurdering af din økonomi. En kreditvurdering er det værktøj, som låneudbydere benytter sig af, for at sikre sig, at deres kunder er i stand til at tilbagebetale lånet inden for den aftalte løbetid.

Bankerne kigger på, hvordan din økonomi vil se ud før og efter, du har optaget lånet. De tager udgangspunkt i dine indtægter og udgifter og kigger på dit månedlige rådighedsbeløb. De kigger altså på, om din økonomi og rådighedsbeløb kan klare at have ny udgift, og om det er realistisk at leve med dit nye rådighedsbeløb.

Derfor er det vigtigt, at du kan vise, at din samlede indtægt ikke er svingende. Hvis dit rådighedsbeløb ikke er ens året rundt, kan du have perioder, hvor det kan være svært at betale dine udgifter.

I forbindelse med din ansøgning kan bankerne efterspørge nogle en række dokumenter, som hjælper dem med at kreditvurdere dig. F.eks. efterspørger nogle banker:

 • Årsopgørelse fra SKAT (Du skal give tilladelse til, at de må hente denne via E-SKAT)
 • Lønsedler (Ofte de sidste 3 måneder)
 • Budget (en god ide, hvis din økonomi er svingende)

Indhent tilbud på lån

Vælg beløb, løbetid og indhent tilbud fra flere forskellige banker via Lendo