tasso1967

Forum-svar oprettet

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Mikael Mogensen
  Indlæg
 • Indtil videre har vi intet gjort.

  I vores tilfælde er der også tale om Basisbank og vi har ligeledes valgt Lunar, skal siges vi ikke har fået nogen konkret opsigelsesdato hvor vores indlånsengagement stopper – til gengæld  har vores datter som børneopsparingen vedrører fået et opsigelsesbrev fra Basisbank i august i sin e-boks, hun er ikke direkte kunde i banken men den omtalte børneopsparing er hendes.

  Har forsøgt at flytte børneopsparingen alene til 2 andre banker men som der allerede er skrevet vil ingen banker overtage den alene. Den ene bank var endda en lokal bank som Basisbank “havde lavet aftale med", bare tag kontakt til dem, de vil helt sikkert overtage….nej, ikke med mindre hele familien flytter deres bankforretninger til dem !.

  Har talt med Basisbank 2 gange og begge gange er det endt med svaret “så må du jo se hvad der sker"…. – der er vel ikke så meget at gøre, Basisbank kan ikke tvinge folk ind i en “Korsbæk Bank". Der er vel 3 muligheder, 1. Basisbank beholder kontoen, 2. Basisbank finder en anden bank der vil overtage, 3. Kontoen bliver lukket og beløbet overført til barnet/værge…. – har begrænset viden om pkt. 3 overhovedet kan lade sig gøre.

   

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)