Tvungen flytning af børneopsparing ?

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • tasso1967Forfatter
  Indlæg
 • #387795
  tasso1967Forfatter

  Vores eksisterende bank stopper med at drive indlånsforretning, derfor opsiger de alle indlån incl. børneopsparing – forventet ny bank har ikke børneopsparing på hylden…. kontoen kan ikke opsiges og er ikke over 7 år, går ikke ud fra nogen kan tvinge os til en bestemt bank og de dermed er nødt til at opretholde denne konto indtil barnet fylder 18, eller hvordan ?

  #387928
  J.JuulForfatter

  Er i præcis samme situation (Basisbank). Så jeg følger lige med i tråden.

  #388148
  butyratForfatter

  Er i samme situation som ovenstående. Hvad har I gjort? Skiftede til Lunar, men opdagede efterfølgende, at de ikke tilbyder børneopsparing. Jeg har ringet rundt efterfølgende til forskellige pengeinstitutter, men ingen vil oprette en børneopsparing med mindre man har fuldt engagement. Flere pengeinstitutter vægrer sig endda ved at få mig som ny kunde, da jeg ikke har nogle lån.

  #388149
  butyratForfatter

  Vil lige tilføje, at Mybankers liste over børneopsparinger og engagement på ingen måde er i overensstemmelse med virkeligheden.

  #388155
  J.JuulForfatter

  Det er vist nærmest af pligt banker opretter børneopsparinger for tiden. Med de nuværende renter er børneopsparinger jo Loose/Loose, med mindre opsparingen investeres i bankens egen puljeløsning. Her trækker de fleste banker godt og grundigt i gebyrhåndtaget samtidig med at forvalteren (banken) performer dårligere end markedet.

  #388156
  tasso1967Forfatter

  Indtil videre har vi intet gjort.

  I vores tilfælde er der også tale om Basisbank og vi har ligeledes valgt Lunar, skal siges vi ikke har fået nogen konkret opsigelsesdato hvor vores indlånsengagement stopper – til gengæld  har vores datter som børneopsparingen vedrører fået et opsigelsesbrev fra Basisbank i august i sin e-boks, hun er ikke direkte kunde i banken men den omtalte børneopsparing er hendes.

  Har forsøgt at flytte børneopsparingen alene til 2 andre banker men som der allerede er skrevet vil ingen banker overtage den alene. Den ene bank var endda en lokal bank som Basisbank “havde lavet aftale med", bare tag kontakt til dem, de vil helt sikkert overtage….nej, ikke med mindre hele familien flytter deres bankforretninger til dem !.

  Har talt med Basisbank 2 gange og begge gange er det endt med svaret “så må du jo se hvad der sker"…. – der er vel ikke så meget at gøre, Basisbank kan ikke tvinge folk ind i en “Korsbæk Bank". Der er vel 3 muligheder, 1. Basisbank beholder kontoen, 2. Basisbank finder en anden bank der vil overtage, 3. Kontoen bliver lukket og beløbet overført til barnet/værge…. – har begrænset viden om pkt. 3 overhovedet kan lade sig gøre.

   

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.