Jyden

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 22 i alt)
 • Jens Hjarsbech
  Indlæg
 • Har fået et svar fra Vurderingsstyrelsen der slet ikke har sagsbehandlet min henvendelse, men et intetsigende ligegyldigt svar med henvisning til oplysninger på deres hjemmeside.

  Og så i dag ny skandale om vurdering af andelsboliger.

   

  Ny må der gribes ind, når de ikke selv kan finde ud af at stoppe dette børne cirkus uden der er en voksen til stede.

  I lørdagsudgaven (18.11.2023) af Jyllandsposten har Lars Nielsen en af sine udmærkede artikler – denne gang om  2 økonomiske eksperter der finder fejl i forskudsopgørelsen – hvor bl.a.ejendomsværdiskatten var faldet helt ud på grund af systemfejl. Så der kommer hele tiden nye varianter til i dette cirkus.

   

  Få nu en voksen til at STOPPE alt dette i vurderingsstyrelsen – det kan ikke gå hurtigt nok. Nogen der ved hvor langt ombudsmanden er i sagen ?

  Beklager tastefejlene i næstsidste linie der skulle stå “ingen" 2 steder og ikke igen .

  Så har vi balladen. Vurderingsstyrelsen oplyser at de har ændret ca. 100000 vurderinger inden overførslen til forskudsregistreringen (Det ligger noget over hvad de mente der var fejl i), men jeg kan se masser af ejendomme i området hvor jeg bor der ikke er ændret – et enkelt der er til salg har fået en mere realistisk vurdering, men gade op og gade ned er der ellers ikke ændret noget og grundværdien er himmelråbende over den samlede ejendomsværdi og nu overført til forskudsregistreringen, til trods for at der er klaget for 2 måneder siden, har været massiv avisomtale osv.  Igen fik det altså stoppet. Igen voksen på tilstede. Vil skatteministeren forstsætte med dårlige undskyldninger ?

   

  Nyt indlæg i BT her i aften.

  Hvad sker der midt i ugen hvis ikke tingene er rettet i forskudsopgørelserne ? Hvem vil lægge navn til ? Skatteministeren ?

  Få det nu stoppet.

   

   

   

   

   I Morgenavisen Jyllandsposten 2. november 2023 har Martin Kaae besøgt tidligere ejendomsmægler  Preben Boye Jørgensen der har kortlagt store nye problemer i  ejendomsvurderingerne som rammer skævt i store dele af Danmark, og han har henvendt sig til Skatteministeriet, Vurderingsstyrelsen og en kreds af politikere med begrænset respons og skatteminister Jeppe Bruus ønsker ikke at kommentere de oplysninger om skævheder der er fundet frem til. Lad nu en voksen komme på banen og få det stoppe inden der sker overførsler til forskudsregistreringerne – det vil jo formentlig blive nærmest umuligt at få det rettet hvis det når ind i systemerne.

  STOP det nu

  Du har ret i at Bank Norwegian er en af mulighederne ligesom Santanders muligheder ligner disse. Er det over 500.000 er Saxo Bank så en af mulighederne. Det går lidt langsomt for flere af bankerne at få forhøjet deres renter efter Nationalbankens renteændringer, så det der gælder den ene dag gælder måske ikke den næste, men heldigvis ser der ud til at være lidt mere konkurrence, også fra de traditionelle pengeinstitutter.

  Helt enig i max. ca. 743.000 kr.

  Indlånsrente

  in: Bankskifte #396651

  Jeg må konstatere at det stadig går trægt med at få indlånsrenten op hos mange pengeinstitutter. Cibor 3 ligger ved udgangen af februar på ca. 2,98 % og det afspejles ikke generelt i indlånsrenten. Hvis man er på udkik efter bedre indlånsrenter så afspejler sammenligningen her på siden dog ikke hele sandheden da der tilsyneladende er banker der har bedre indlånsrenter end dem der fremgår på sammenligningssiden, også udover de ændringer der f.eks er sket idag, som nok ikke er nået at blive rettet, så der må være nogen der ikke indberetter alt, hvad det så kan skyldes. Så bedre tilbud kan findes på nogle bankers hjemmesider.

  Coop Bank 2022

  in: Bankskifte #396393

  Mor51

  Muligvis kunne Lunar være en mulighed med en supplerende konto. Man slipper nok ikke for gebyr, men man kan beholde sin gamle bank.

  Du har ret I at Coop Bank er meget beskedne med deres indlånsrenter, dog giver de på lønkonti mv. i modsætning til mange andre banker hvor man skal have pengene på specielle konti for at få rente. Renten kan dog så blive en del bedre end i Coop Bank.

  Hvis I går i gang med at kikke på indlånsrente her på mybankers sammenligning, så må jeg konstatere at den ikke er ajourført og der er fejl i den i forhold til bankers hjemmeside, så tag ikke det hele for pålydende.

  Så har jeg set at der er kommet nye rentesatser på hjemmesiderne fra både Santander, Ikano Bank og Bank Norwegian, og nogle af dem er også med på sammenligningslisten.

  Så begynder der at komme nye indlånsrentesatser på flere bankers hjemmesider. På Kompasbank er der nu op til 2 % p.a., Danske Bank nye satser fra 1.oktober med  trapperenter op til 0,8 % og Nordea med op til 0,75 %. Nordea varsler også nye aftaleindskud med vist nok op til 1,5 % p.a.  Så der er en udvikling  i gang som ikke er som endnu ikke er opdateret på sammenlignings siderne. Santander og Ikano Bank der plejer at ligge i den gode ende har endnu ikke nye satser på deres hjemmesider, så spændende hvad de kommer med.

  Der er nye rentesatser på Kompasbanks hjemmeside,( 1 % på 1 og 2 års binding) der endnu ikke er rettet på mybankers sammenligningsside.Blot til orientering.

  Så har Santander beskedne renteændringer på deres opsparing fri fra 1. september hvor renten ændres fra op til 0,05 % til 0,10 % af hele indeståendet. De har tilsyneladende også en ny konto plus i ovnen, der skulle komme inden for nærmeste fremtid.

  Så er der kommet nye indlånsrentesatser på Kompasbanks hjemmeside, Højeste rente er 1,25 % med 3 års binding.

  Er der nogen der har hørt om ændringer fra Ikano Bank og Santander ?

  Cibor 3 rente

  in: Forbrugslån #394696

  Det synes jeg er et rigtig godt spørgsmål. Selv er jeg ikke kommet længere end til at se den i Jyllandspostens Erhvervstillæg hvor den daglig er med på næstsidste side under kronemarkedet. I dagens avis står Cibor 3 mdr. til 0,47.

  Jeg tænker de får oplysningerne fra MarketWire, som jeg ikke har adgang til

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 22 i alt)