Jyden

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 15 i alt)
 • Mikael Mogensen
  Indlæg
 • Indlånsrente

  in: Bankskifte #396651

  Jeg må konstatere at det stadig går trægt med at få indlånsrenten op hos mange pengeinstitutter. Cibor 3 ligger ved udgangen af februar på ca. 2,98 % og det afspejles ikke generelt i indlånsrenten. Hvis man er på udkik efter bedre indlånsrenter så afspejler sammenligningen her på siden dog ikke hele sandheden da der tilsyneladende er banker der har bedre indlånsrenter end dem der fremgår på sammenligningssiden, også udover de ændringer der f.eks er sket idag, som nok ikke er nået at blive rettet, så der må være nogen der ikke indberetter alt, hvad det så kan skyldes. Så bedre tilbud kan findes på nogle bankers hjemmesider.

  Coop Bank 2022

  in: Bankskifte #396393

  Mor51

  Muligvis kunne Lunar være en mulighed med en supplerende konto. Man slipper nok ikke for gebyr, men man kan beholde sin gamle bank.

  Du har ret I at Coop Bank er meget beskedne med deres indlånsrenter, dog giver de på lønkonti mv. i modsætning til mange andre banker hvor man skal have pengene på specielle konti for at få rente. Renten kan dog så blive en del bedre end i Coop Bank.

  Hvis I går i gang med at kikke på indlånsrente her på mybankers sammenligning, så må jeg konstatere at den ikke er ajourført og der er fejl i den i forhold til bankers hjemmeside, så tag ikke det hele for pålydende.

  Så har jeg set at der er kommet nye rentesatser på hjemmesiderne fra både Santander, Ikano Bank og Bank Norwegian, og nogle af dem er også med på sammenligningslisten.

  Så begynder der at komme nye indlånsrentesatser på flere bankers hjemmesider. På Kompasbank er der nu op til 2 % p.a., Danske Bank nye satser fra 1.oktober med  trapperenter op til 0,8 % og Nordea med op til 0,75 %. Nordea varsler også nye aftaleindskud med vist nok op til 1,5 % p.a.  Så der er en udvikling  i gang som ikke er som endnu ikke er opdateret på sammenlignings siderne. Santander og Ikano Bank der plejer at ligge i den gode ende har endnu ikke nye satser på deres hjemmesider, så spændende hvad de kommer med.

  Der er nye rentesatser på Kompasbanks hjemmeside,( 1 % på 1 og 2 års binding) der endnu ikke er rettet på mybankers sammenligningsside.Blot til orientering.

  Så har Santander beskedne renteændringer på deres opsparing fri fra 1. september hvor renten ændres fra op til 0,05 % til 0,10 % af hele indeståendet. De har tilsyneladende også en ny konto plus i ovnen, der skulle komme inden for nærmeste fremtid.

  Så er der kommet nye indlånsrentesatser på Kompasbanks hjemmeside, Højeste rente er 1,25 % med 3 års binding.

  Er der nogen der har hørt om ændringer fra Ikano Bank og Santander ?

  Cibor 3 rente

  in: Forbrugslån #394696

  Det synes jeg er et rigtig godt spørgsmål. Selv er jeg ikke kommet længere end til at se den i Jyllandspostens Erhvervstillæg hvor den daglig er med på næstsidste side under kronemarkedet. I dagens avis står Cibor 3 mdr. til 0,47.

  Jeg tænker de får oplysningerne fra MarketWire, som jeg ikke har adgang til

  Coop Bank 2022

  in: Bankskifte #394695

  Det ser nu ud til at Coop Bank er så fornuftige at de dropper negative renter fra 1.august, så det kan nok være løsningen på fortsat at være kunde.

  Helt ufatteligt at der stadig er banker der vil opkræve negative renter – de må ikke se meget på deres image.

  Det ser nu ud til at Santander har lavet deres konto med 2 års binding om så den giver 1,05 % i rente, så vi er da lidt på vej frem med indlånsrenten, så spændende hvad andre følger efter med af tilbud.

  Coop Bank 2022

  in: Bankskifte #394071

  Tak for dine oplysninger. Jeg vil ikke umiddelbart nøjes med en App, da jeg også foretrækker “rigtig"netbank, men det er ellers et godt tilbud.

  Jeg har ikke forladt Coop Bank endnu, da jeg lige vil se om de fortsat har negative renter om et par måneder, da jeg går ud fra der sker noget med renten først fra ECB og derefter fra Nationalbanken inden længe. For hvis de så ikke ændrer på det med 100.000 kr. indskud kan det være det kan redde det. Du har helt ret i dit gæt omkring størrelsen af max. indskud i et pengeinstitut.

   

  Så har Santander åbnet for deres nøjsomme tilbud på 0,25 % med 2 års binding.

  Saxo Bank har meddelt at de afskaffer den negative rente. Så lidt sker der. Håber vi kan prøve at holde hinanden orienteret her i tråden om udviklingen og de tilbud der måtte komme.

  Coop Bank 2022

  in: Bankskifte #393896

  For at starte med det sidste, så var jeg i København i mandags og min  bedre halvdel og jeg sad et øjeblik på Rådhuspladsen og kunne se over på Richs-huset og jeg kunne bag nogle træder se et skilt der startede med “NOR" så jeg sagde, jeg går lige over og ser om Northern Rock har et godt tilbud, men jeg nåede aldrig så langt, for da jeg kunne se resten af skiltet stod der jo NORDEA. Men du har som “gammel" seriøs skribent ret i at det var tider med de renter der blev tilbudt af NR, FIH, Farsø osv, så lad os håbe det kommer lidt igen, måske med bl.a. Kompasbank, som jeg ikke helt ved om det ligner FIH.

  Godt at få indput fra dine undersøgelser af Coop Bank, de vil indgå i mine overvejelser og det kan da også være der sker noget med de negative renter inden de nye regler træder i kraft. Danske Bank har jeg idag set også er ude med forhøjelse af deres kundepakke priser.

  Jeg har lagt alle de betalinger det har været mulig om til træk på mit Bank Norwegian Kreditkort i stedet for betalingsservice og lign. for at få cash back på så meget som muligt. I dag har jeg betalt min ejendomsskat med kortet på “Mit betalingsoverblik" hvor der er en række kommuner der tillader træk på kreditkort, og selvom det er småpenge, så er det da sjovere at få cash back end at betale gebyr for at betale regninger.

  Håber nogen har nye tips i disse tider hvor det ikke er indlånsrenter der kan hentes noget på, menistedet på betalinger. Verden er af lave.

   

   

   

  Nu ser det ud til at Santander har en konto med 24 mdr. binding på trapperne og med en rente på 0,25 %. Det er godt nok meget nøjsomt, og jeg tror lige jeg vil vente og se hvad der kommer af renteændringer i den kommende tid. Mon ikke der skulle komme noget bedre, når vi er på vej fra negativ til positiv rente.

  Har lige fået nyhedsbrev fra Santander, men de omtaler overhovedet ikke indlån, og jeg har ikke kunnet få noget ud af dem på chatten.

  Der er godt nok stor forskel på tilbuddene fra Kompasbank og Facit Bank, men spændende hvad de øvrige kommer med, og hvordan det udvikler sig i nærmeste fremtid.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 15 i alt)