Kommer der snart en voksen

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • JydenForfatter
  Indlæg
 • #399671
  JydenForfatter

  Er der nogen her i debatten der har fået svar på klager over den foreløbige ejendomsvurdering 2022 ?

  Jeg har ikke hørt noget efter en henvendelse for nu ca. 1½ måned siden. I den forløbne tid har der været masser af avisskriverier om disse vurderinger “helt på månen" som skatteministeren siger, men der sker jo ikke noget. BTs Andreas Østergaard og Anders Malling Beck har haft masser af eksempler og i den forløbne uge har Nana Hanghøj, Fredericia Dagblad/Vejle Amts Folkeblad haft en forside med forkerte vurderinger på flere hundrede huse i et område.

  Jeg ligger også i et område med over 100 helt tåbelige vurderinger, så der er jo masse der kan trækkes ud og behandles i store grupper hvilket jo er synliggjort af de udmærkede kort der findes på Boligsiden.dk. hvor man kan se store områder der skiller sig ud uden en forklaring på disse vurderinger.Jeg har talt med flere der ikke har klaget,da de ser det som indlysende at det må blive rettet automatisk, men eller vil de snart gå i aktion for at få det rettet. Mange har ikke opdaget disse foreløbige vurderinger da de jo ikke sendt til husejerne, og de har været i den tro at avisskriverierne var på de 2020 vurderinger der var udsendt, og de har derfor i meget stort tal ikke beskæftiget sig med de tossede 2022 vurderinger.

  Der må vel snart komme en voksen tilstede og gribe ind så de ikke kommer over i de kommen forskudsregistreringer, for så kan vi vel ikke forvente andet end kaos når det så senere skal rettes. Vi må håbe at nogen kommer til sund fornuft og får stoppet og tilbagekaldt vurderingerne eller Folketingets ombudsmand snart skrider ind.

  #399714
  JydenForfatter

   I Morgenavisen Jyllandsposten 2. november 2023 har Martin Kaae besøgt tidligere ejendomsmægler  Preben Boye Jørgensen der har kortlagt store nye problemer i  ejendomsvurderingerne som rammer skævt i store dele af Danmark, og han har henvendt sig til Skatteministeriet, Vurderingsstyrelsen og en kreds af politikere med begrænset respons og skatteminister Jeppe Bruus ønsker ikke at kommentere de oplysninger om skævheder der er fundet frem til. Lad nu en voksen komme på banen og få det stoppe inden der sker overførsler til forskudsregistreringerne – det vil jo formentlig blive nærmest umuligt at få det rettet hvis det når ind i systemerne.

  STOP det nu

  #399731
  JydenForfatter

  Nyt indlæg i BT her i aften.

  Hvad sker der midt i ugen hvis ikke tingene er rettet i forskudsopgørelserne ? Hvem vil lægge navn til ? Skatteministeren ?

  Få det nu stoppet.

   

   

   

   

  #399733
  JydenForfatter

  Så har vi balladen. Vurderingsstyrelsen oplyser at de har ændret ca. 100000 vurderinger inden overførslen til forskudsregistreringen (Det ligger noget over hvad de mente der var fejl i), men jeg kan se masser af ejendomme i området hvor jeg bor der ikke er ændret – et enkelt der er til salg har fået en mere realistisk vurdering, men gade op og gade ned er der ellers ikke ændret noget og grundværdien er himmelråbende over den samlede ejendomsværdi og nu overført til forskudsregistreringen, til trods for at der er klaget for 2 måneder siden, har været massiv avisomtale osv.  Igen fik det altså stoppet. Igen voksen på tilstede. Vil skatteministeren forstsætte med dårlige undskyldninger ?

   

  #399734
  JydenForfatter

  Beklager tastefejlene i næstsidste linie der skulle stå “ingen" 2 steder og ikke igen .

  #399753
  JydenForfatter

  I lørdagsudgaven (18.11.2023) af Jyllandsposten har Lars Nielsen en af sine udmærkede artikler – denne gang om  2 økonomiske eksperter der finder fejl i forskudsopgørelsen – hvor bl.a.ejendomsværdiskatten var faldet helt ud på grund af systemfejl. Så der kommer hele tiden nye varianter til i dette cirkus.

   

  Få nu en voksen til at STOPPE alt dette i vurderingsstyrelsen – det kan ikke gå hurtigt nok. Nogen der ved hvor langt ombudsmanden er i sagen ?

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.