Chris

Forum-svar oprettet

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Mikael Mogensen
  Indlæg
 • De valgte at droppe deres krav om at vi skulle fremvise helbredsoplysninger. Gjorde det meget klart for dem at det ønskede vi ikke at oplyse og at vi ville tage vores forretning andetsteds hvis de ikke accepterede dette. 

  Jeg har omlagt og optaget flere realkreditlån i min levetid, senest i 2019 og har ved gud aldrig, som ALDRIG skulle oplyse helbredsoplysninger. Har forhørt mig i min omgangskreds hvor flere også har lagt om og optaget realkredit og ingen har skulle komme med disse oplysninger.

  Jeg er helt med på at man skal ifm. forsikring men jeg har ikke henvendt mig til mit realkreditselskab for at få forsikringer. Det har jeg styr på via min pension, a-kasse og forsikringsselskab.

  Det jeg bliver super irriteret over er at mit realkreditselskab forsøger at snige et forskiringsmersalg ind i mit ønske om et nyt lån. Det skal siges at realkreditselskabet har accepteret at vi ikke ønsker at give helbredsoplysninger. Men det sætter mig som kunde i en super dum situation når jeg afviser. Hvad har han at skjule….? Intet men det er der nok nogen der tænker. Havde de nu bare up front spurgt om jeg også ville tale forsikring og så i øvrigt accepteret et evt. nej så havde jeg haft langt større respekt for dem. Men denne måde er sgu ikke fin.

  Ift Letpensions portalen så står det sort på hvidt at alle som er samarbejdspartnere i denne portal har adgang til mine data og nærmest kan gøre med dem som de vil. NEJ TAK!

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)