MC-Ejner

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 26 i alt)
 • Mikael Mogensen
  Indlæg
 • Netbank og kontakt med banken af den vej fungere udmærket. Gebyre betaler vi ikke alle det uanset hvilken bank man er tilknyttet.

  Vi har ikke fået den første termin opkrævning endnu. Men vi kan se i afdragstabellen, at der står “Rente og bidrag" kr 2566,- for første kvartal. Beløbet bliver mindre jo længere vi ser frem i tabellen.

  Det som forvirre os er at der står som skrevet oven for: “Bidragssatserne på dette lån stiger pr. 1. Juli 2018. Stigningen er ikke indregnet i beregningen, men vil påvirke din ydelse fra og med 28. September 2018”.

  Hvilket vi så tolker på den måde, at de bidragssatser som er indskrevet i afdragstabel ikke kan bruges til noget, da de stiger pr. 1. juli til et beløb vi ikke kender.

  Tak for svar.

  Vi fik huset vurderet i oktober 2016 til noget over hvad vi skylder på huset i dag.

  Det område vi bor i, går det ganske godt med hussalget, så måske vi skulle få lavet en ny vurdering og evt. overveje et Jysk F1.

  Bidragssatsen som vi fandt her på siden https://www.mybanker.dk/sammenlign/bolig/bidragssatser/ ser ud til at være 0.7000% hvis vi da læser skemat korrekt.

  Ja det er jo det som er problemet, at de intet skriver noget sted.

  HalliHallo.

  Jeg er egentlig ikke utilfreds med Nordea, jeg er utilfreds med den høje rente. I 2008 var renten på lånet 4.5% og nu 8.5%

  “"Mht. til bankskift er det sådanne, at folk som mister deres indtægt grundlag, ikke er interessante i bankverden!
  I dag er det ikke nok “bare" at være en god og habil betaler, – man ser også på om der er ekspanderende indtægt over år!
  Men det er i virkeligheden en helt anden diskussion som “efter min mening" er totalt overset i debatten om banker, da det er en slags “gråzone" bankenkerne helst ikke vil tale åbenlyst om"".

  Jeg må understrege meget kraftigt! Man må ikke gå rundt og tro, at folk der får erstatninger er/eller bliver millionær.

  Nu har vi aftalt et møde med Nordea, lad os se hvad de byder ind med.

  Vi har igen planer om ny bil (skylder intet på den) men vi talt om at få renoveret vores gamle badeværelse.

  Vi har i princippet mulighed for at bringe lånet ned med 30.000 – 50.000,- i et hug, da vi har et stort plus på budgetkontoen,- dertil kreditten som er tilknyttet budgetkontoen. Men jeg syntes Nordea bør kunne give en god rente så tilgengæld.

  Hej Hammer

  Jeg har forsøgt at få renten sat ned på mit lån, men det vil Nordea ikke.

  thsv.

  Jeg syntes det bliver svært at vælge nu.

  Vi har også en kasse kredit på budget kontoen, hvor der står en del penge på. Mener du dermed vi skal tage nogen penge derfra og betale ind på lånet?

  thsv

  Hvad mener du med at presse Nordea på det eksisterende lån?

  Jeg har lige sendt en mail til vores Bank rådgiver og bedt om et møde.

  Tror det er tiden vi kommer afsted og får vores forhold diskuteret igennem med banken 🙂

  Skyller lige at sige at vi er fordel plus kundes Nordea. Men jeg kan da undre mig, at jeg ikke er blevet kontaktet af banken selv mht. omlægning af boliglånet.

  Har fået et tilbud fra Nordea med mulighed for at omlægge boliglånet til “Nordea Prioritet Boligkøb" til var. rente pt. 6,45% og ændringsomkosninger på 6.840 kr.

  Samtig også få en rente på 6,45% på enten en af vores eksisterende indlåns-/opsparingskonti. Denne indlånskonto med høj rente er til helt fri disposition og kan evt også bruges som løn- og /eller budgetkonto.

  Skal vi slå til her?

  Undskyld havde jeg ikke set.

  Nykredit 1.590.000,-

  Lånet er optaget i 1998 med en løbetid på 21 år.

  Vi har et F3 afdragsfrit i Nykredit, som lige er blevet fornyet ved årsskiftet, udløber 2018.

  Jeg aner ikke hvor meget huset er værd i dag, men blev vurderet til omkring 1.9 mill. i 2009, det ligger i Odense.

  Hej Thsv.

  Tak for et grundigt svar.

  Vi er fordel plus kunde i Nordea i forvejen, så vi burde kunne få sådanne et tilbud. Men vi kommer vel næppe uden om låne omkostninger til omlægningen. Hvad vil du tro de er?

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 26 i alt)