Anonym1970

Forum-svar oprettet

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Mikael Mogensen
  Indlæg
 • Tak for svar igen.

  Jeg læser det som at advokaten vil fraråde svigermor at gennemføre hendes “plan" og så behøver jeg jo ikke forberede mig på det.

  Så tror jeg, jeg har hvad jeg skal bruge.

  Tak igen

  P.

   

  Tak for svar.

  Jeg ved ikke så meget om svigermors økonomi (det er ikke noget man taler så højt om)
  Der er dog ingen fast ejendom eller andre store enkelt-værdier. Hun har angivelig tænkt sig at kontakte en advokat, så det burde jo være i de bedste hænder. Jeg søger dog lidt ”ammunition” at have klar HVIS vi på et tidspunkt skulle blive kontaktet med beskeden om at ”der er testamenteret mest muligt til min hustru og så skal hun bare give hendes søster, hendes halvdel under bordet i kontanter” Jeg har nemlig læst at søskende ikke regnes for nærmeste familie og kontantbeløb mellem søskende skal opgives til skat. Det ligger 110% fast at hvis min hustru overfører eller hæver kontantbeløb til min svigerinde har hun (min svigerinde) ikke tænkt sig at betale nogen skat af noget, og det var det jeg ville høre om hvad min hustru (og jeg) worst case kan komme til at hænge på.
  Lad os lege med tanken om at det er 100.000,- Det forestiller jeg mig ikke man kan kontanthæve eller bankoverføre i småportioner uden at nogen vil opdage det … og hvad sker der så?

  MVH P.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)