#199602
Anonym

VBturbo har overhovedet ikke begreb om bankregnskaber.

Han taler om Danske Banks bankerot, selv om den åbenbare sandhed er, at banken ikke har haft et underskud siden perioden 1990-1992. Det er mere end 20 år siden!

Den sandhed Danske Bank haderen ikke kan lide er jo, at Danske Bank har klaret sig langt bedre igennem finanskrisen end de fleste lokalbanker, som jo i modsætning har givet livstruende underskud på stribe.

Skal vi endnu engang minde om, at Danske Bank rent faktisk har givet overskud i alle kriseårene.

Danske Bank gav overskud i 2008
Danske Bank gav overskud i 2009
Danske Bank gav overskud i 2010
Danske Bank gav overskud i 2011
Danske Bank gav overskud i 2012
&
Og mon ikke også Danske Bank vil give overskud i 2013!

Og alt imens Danske Bank altså har leveret overskud i alle finanskriseårene, har lokalbankerne givet så massive underskud, at mere end 20 banker nu er lukket.

Disse bankafviklinger har hele sektoren (hvoraf Danske Bank udgør 30%) været med til at finansiere. Og trods de store udgifter til sektorløsninger, har Danske Bank stadig givet overskud.

Så det er jo slet og ret løgn, når du postulerer, at Danske Bank er på randen af et krak.

Hvis de påståede massive tab på kunderne var reelle, så ville Danske Bank jo ikke kunne vedblive at skjule disse på 7. år. Så ville tabene være kommet op til overfladen, lige som det skete med Roskildebank, Amagerbanken, Fioniabank og mange flere. Tab kan måske til en vis grad holdes skjulte et års tid, men 7 år? Nej, VBturbo, det er simpelthen direkte uforstandigt at komme med sådanne påstande.

Og så lige til den med solvensoverdækningen, Du mener altså ikke, at en faktisk solvens på 19,1% målt op imod et individuelt solvensbehov på 10,1% er en meget stor sikkerhedsafstand?

Bare lige for sammenligningens skyld, så har Jyske Bank en solvens overdækning på 5,3% mens Sydbank har en solvensoverdækning på 6,8%. Danske Bank ligger langt over dette niveau – vel at mærke efter at RWA er opjusteret med 100 mia. kr.

Så igen – dine postulater er både løgnagtige og helt ude i skoven!!!

Jeg finder det efterhånden rimeligt at spørge – Kender din dumhed og uforstand dog slet ingen grænser?