#192020
Anonym

HalliHallo …. hvorfor er det et dårligt råd??? Desuden tage politiet sagen, jo flere da melder det til politiet jo bedre, har selv meldt dem til politiet og politiet har sagt BETALE IKKE EN KRONE og de har taget sagen, desuden RKI laver en blokering på folkekassen så man IKKE KOMMER I RKI, det vil jeg mene er rimelig relevant da man nok ikke har den største lyst til at ende der …. Desuden kender RKI godt til folkekassen og at det er det rene fup og fidus.

Det er med kontant er for at folk rundt i DK bliver gjort opmærksom på disse svindler og at de ska vide at de ikke bare ka gøre som de vil.

Desuden siger du det er dårlig råd, hvordan er det dårligt at gøre RKI og politiet opmærksom på hvad da sker??? Hvis folk ikke gik til politiet og RKI, ville RKI aldrig have vist at det er en FUP FIDUS firma VEL???

En anden ting er hvordan kommer du frem til at så mange dårligere betaler kommer frem til mybanker??? hvem er egentlig dårlig betaler her??? folk vil jo ikke betale for noget man reelt ikke har fået!!!

vil du betale for en ydelse/produkt du aldrig har fået???

Desuden MR HALLIHALLO hva dit råd da??? BETALE …. hmmmm nu ved jeg jo at dem fra folkekassen holder øje med denne side, så gad vide om du er derfra hvis ikke PERSONEN SELV …. ku da godt tænkes med alt det du skriver …. hmmmm ….

PS AMALIE/ROSA OG ALLE ANDRE, POLTIET HAR SAGT EFTER JEG MELDTE FOLKEKASSEN TIL DEM AT JEG UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER SKULLE BETALE EN KRONE TIL FOLKEKASSEN.