#191254
Anonym

No worries, jeg er ikke lige typen der piver over et par ord i en debat. Tværtimod så er jeg bare taknemmelig for at der er nogen som gider bruge deres tid på at skrive/hjælpe. Jeg er her bare for at lære, så jeg bukker i dyb taknemmelighed.

Når det så er sagt, så var min “Penge er bare penge” statement, mere ment som en bekræftelse af vores valg af hus med hjertet og ikke med pengepungen. Fordi svarene som kom tilbage, beskrev at det var “dumt” at forvente at man kunne tjene penge på at købe(og istandsætte) og sælge hurtigt.

Jeg er også ret positiv på ideen om at tage et Flexlån og så bruge alle kræfter på at nedbringe det boliglån så hurtigt som muligt. Men vi køber huset nu fordi det er det hus vi vil ha. Vi vil ikke vente to år og så “naivt” håbe på at huset stadigt er til salg til den tid, på det plan er “penge bare penge”(for os ihvertfald).

Den med hvad der kan og ikke kan trækkes fra var ny for os, har du mere info på det, et link eller noget? kursskæring, bidragssatser… kan godt mærke at vi skal google noget mere.

Tak for svarene, so far.