#186390
ekm

Det er ren lokkemad, som mange faggrupper får tilbudt, fx er min kone lærer, og hun modtager tilsvarende “tilbud”, fx når hun logger på netbanken.

Min erfaring med Lån & Spar er fra min kones MasterCard, som er gratis – hvilket vil sige, at det er uden det årlige gebyr. Vi har oplevet at få spærret kort uden varsel med begrundelsen, at “det er brugt et usikkert sted”, og at der er gået et par uger med at bestille et nyt. Jeg har ført en dialog med juridisk afdeling, hvor jeg meget hurtigt fik det indtryk, at banken fuldstændig er underlagt MasterCard og hellere afviser end at gå i kødet på MasterCard. Først hævdede man, at banken ville tage mit forslag med ved drøftelser med MasterCard, men senere i dialogen fik jeg oplyst, at det er deres dataleverandør, der forhandler med MasterCard.

Derudover er det min erfaring, da jeg taler med mange mennesker om deres økonomi, at Lån & Spar desværre ikke ligger i toppen med kundetilfredshed. Jeg regnede ud for en, der var meget betaget af tilbuddet om 5 % rente, at hun ville være meget bedre stillet ved at bruge en anden bank med bedre rentetilbud på opsparing, der bindes. Jeg hører også, at Lån & Spar er meget aggressive i forsøg på sælge værdipapirer uden at sikre sig, at kunden har den nødvendige indsigt, men dette afviger desværre ikke så voldsomt fra de fleste andre banker.

Du burde overveje at blive i Danske Bank og måske sprede dine forretninger i flere banker. Du kan vel også overveje at skifte din prioritetskassekredit ud med et realkreditlån med årlige rentetilpasning. Det ville da være oplagt for de fleste med sådanne kreditter både i Danske Bank og i andre pengeinstitutter.