#179792
Anonym

Ja det er jeg ved at blive. Jeg optog et andelsbolig lån 1/5 sidste år til 4,85%, det er nu oppe på 6,x%, med stigning jeg ved snart ikke hvor tit.

Som konsekvens jeg har betalt ekstra af på lånet, og satser på at nå ned på 60% om 2 år, så vil jeg eks. kunne omlægge til swedbanks 4,78% (nuværende satser). Desværre vil de kun overtage lån på maks 60% (jeg antager det betyder af andelsværdien og ikke det oprindelig låne beløb, jeg havde en mindre opsparing så jeg lånte under 100%), så derfor må jeg vente. Arbejdernes landsbanks renter er også lavere, men ikke lave nok til at det kan betale sig at omlægge (stiftelses omkostningerne skal jo også medtages).

Jeg ville naturligvis forblive i danske bank hvis de vil matche renten, men jeg får altid den mindste rentesat i forvejen så med minder de ville gå under den (hvilket jeg tvivler på), så bliver swedbank billiger.

Er ellers og har altid være glad for danske bank, da de altid har givet mig hvad jeg bad om og til deres bedste satser, så har intet at udsæter på dem udover at deres nuværende mindste satser er for høje.