#161978
test

hvilken hetz? excel. Det er et offentligt debat forum og der er intet i vejen for at jeg på en saglig måde kommentere på det halihalo skriver. Men som bemeldte person kan du åbenbart heller ikke se skove for bare træer. Halihalo slynger konstant om sig med beskyldninger som at jeg f.eks. sku hetze mod amagerbanken og EIk bank og være fortaler for dansk bank. Det eneste jeg har gjort er at deltage i debatten om de banker deres politik med boligprioritetslån og deres økonomisk problemer. Dansk bank har jeg f.eks. på det seneste kritiseret for deres annonce kampagne.

Halihalo er så kommet med nedladende kommentarer om min 5 dags arbejdsløshed i forbindelse med et job skifte, min staveformåen eller manglen på samme også videre. Plus at han kontinuerligt tillige mig meninger og holdninger jeg ikke har. Det er så kommet til det punkt hvor jeg efterhånden mest synes at det han skriver er morsomt og tager det der fra.

Det senest er så at han mener jeg helst så ham forlade dette forum. Intet kan være mere forkert. hvad sku jeg så grine af?