#161864
Michael

Farvel til LorteCash. Fra deres fupside:

“Vi tilsidesatte en pose med penge som vi ønskede at investerer i folk med rki registrering til en god rente, og fik et ordenlig hak i tuden for at sige det lige ud. Vi er trætte, har et stort underskud, og har mistet alt motivation til at være i dette marked.

Vi ønsker derfor at trække stikket helt ude og for at der på ingen måde skal være tvivl om vores intensioner har vi valgt at dække alle kundernes udgifter selv om flere direkte ikke har ønsket dette”

Tja, som du har fået at vide mange gange så er der 0% chance for at tjene penge på RKI-ryttere. Alle ved det, men alligevel skulle du prøve. Guderne må vide hvorfor.

“Vi har gjort dette af flere årsager. Til at starte med har det været til stor debat, og vi gider hverken at høre på den eller deltage i den.
Der er tale om en usaglig debat med tomme argumenter ulovlig injurier og nedladende udtalelser om både os og vores kunder. ”

Bras… der har ingen ulovlige injurier været her eller på andre sites. Der er tale om kritik af en virksomhed (eller hvad man nu skal kalde det når der intet CVR-nummer er) og det er aldrig ulovligt. Så stik du bare piben ind igen. Du tabte en masse penge, Robert fra Fairrates tabte en masse penge på samme koncept så nu må det da snart sive ind hos den mest tungnemme at lån til RKI-ryttere er galimatias.