#153166
Anonym

Jeg synes, at dette forum er alle tiders platform, hvor man kan henvende sig med de spørgsmål, som melder sig på banen i forhold til privatøkonomi. Desværre er der også mange, der giver sig i kast med at rådgive andre i forhold til, hvilke beslutninger, som de skal træffe i forhold til deres realkreditråd. Det ville ikke være et problem, hvis ikke det var fordi at mange af disse råd er baseret på en forventning til, hvordan fremtiden vil opføre sig. Det kan ikke siges tydeligt nok: der er INGEN, der aner om renten vil stige eller falde i morgen!

Nu handler denne tråd om uvildig rådgivning i relation til realkredit, og da jeg kan se, at der er mange, der efterspørger alternativer til bankernes monopol på “rådgivning”, så melder jeg mig da gerne på banen. Jeg vil dog samtidig gerne respektere, at man ikke må reklamere i debatten, så derfor vil jeg ikke sige, hvilket lille firma jeg tilhører, men blot gøre opmærksom på, at der er hjælp at hente, hvis man har brug for det.

Normalvis kommer folk i kontakt med os, når vi har hjulpet deres venner eller familie, og så vil de gerne høre, hvad det er, som vi kan. Og kort fortalt drejer det sig om overvågning af realkreditlån med henblik på at konvertere, når renten er gunstig. Det er et risikofrit koncept, som samtidig er billigt og ikke så svært at forstå, hvis man vil bruge en time på et uforpligtende kundemøde. Dog kan vi ikke have ret mange kunder, da det er tidskrævende at overvåge hver enkelt så intensivt, som det kræves (netop derfor er det løgn, når bankerne lover, at de kan overvåge alle deres kunder – så ville de skulle have 3 gange så mange ansat). Og faktisk er der ikke plads til flere på sjælland i øjeblikket, men er man fra jylland, så er der måske håb, men ikke ret længe endnu.

Men det drejer sig altså kun om realkredit. Tanken er at koncentrere sig om én ting, men så til gengæld være de bedste til det. Det er unormalt at etablere kontakt til potentielle kunder på denne måde, men jeg vil på den anden side heller ikke tie stille, når tråden handler om netop min egen baghave. 🙂

Så hvis du kunne være interesseret i at tjene penge på din gæld, så prik til mig… (så sneg der sig lidt reklame ind alligevel) 🙂