#151586
Anonym

Jamen det har jeg skam også truffet en beslutning om at vi vil her i weekenden.

EIK opfórdrer jo selv til at bruge Realkredit lån via BRF som de har et eller andet samarbejde med, og når jeg sammenligner realkredit med vores EIK lån – især efter den nyelige stigning – så er det 110% sikkert at vi flytter vores boliglån fra EIK til BRF eller lign.

BRF har ovenikøbet en såkaldt basiskonto á la EIKs “Alt-i-en-konto”. Men hvor EIK kun giver 0,25% i rente giver BRF 1,1% på deres basiskonto (400%+ bedre forrentning) og så er VISA ovenikøbet gratis !!
Tilgengæld koster det lidt at hæve i pengeaut. men alt i alt ser det faktisk ret godt ud.

Så jeg arbejder nu på en model hvor vi har BRF til alt lån og opsparing (dvs. alt dét som banken kan tjene penge på) og så har vi EIK som en alm. dag-til-dag bank og aktiehandel (BRF tilbyder ikke aktie handel), og så kan vi jo flytte penge derhen hvor de bliver bedst behandlet… 🙂

Så alt ialt ser det ikke så tosset ud med en “både-og” model. Så EIK mister alligevel ikke os som kunder. Vi tager bare alle de givtige aktiviteter som EIK kunne tjene penge på, og flytter dem til BRF, og så får EIK bare lov at have de alm. knapt-så-profitable dag-til-dag pengesager…..men det lader til at de er helt ok med at deres kunder flytter de givtige aktiviteter til konkurrenterne.

Med tiden bliver EIK så sikkert helt udfaset når vi lærer BRF Bank bedre at kende, men dét må tiden jo vise. Det kunne jo være EIK pludselig kom tilbage i kampen igen. 🙂

Jeg ved ikke om Nykredit eller BRF er bedst mht. at samle sit realkredit og bank i én, men det er nok nogenlunde lige godt og eftersom EIK tilbyder nogle fordele ved at vælge BRF så bliver det nok BRF.

Kommentarer til dén disposition er meget velkomne….

….og du har ret. Det eneste der virker hvis man er utilfreds er at flytte til andet pengeinstitut! Alt det andet hyleri herinde er udemærket for at høre om andre føler sig ligeså dårligt behandlet, men udover dét så hjælper det ikke en tøddel.
Det er kun ved at ramme folk på pengepungen at man kan flytte noget….. 🙂

Mvh

Peter