#132930
Anonym

Hej,
Jo, der vil nok ikke være de store problemer i det at tegne forsikringen. Men det er heller ikke der, faren ligger. Faren ligger når skaden er sket, for det er på det tidspunkt, forsikringsselskabet ser nærmere på omstændigheder. Opdager de snyden dér, så flader hammeren. Men selvfølgelig er det ikke alt snyd der opdages, naturligvis ikke.

At forsikringsselskabet har udleveret et forsikringsbevis er ikke det samme som at acceptere at tegne en forsikring. Forsikringsselskabet kan, ligesom forsikringstager, til enhver tid opsige forsikringen, hvis de mistænker noget fusk. Tro mig, er man først ude i at blive smidt ud af et forsikringsselskab, er det meget meget svært at overhovedet få forsikring andetsteds. Selskaberne har adgang til CRM (Motorregistret), hvor der er oplysninger om hvem der er Bruger/ejer, samt hvor bilen pt. er forsikret.

Med hensyn til økonomien i forsikring kan jeg sagtens følge dig, jeg betaler selv over 12.000 i bilforsikring – men det kunne aldrig falde mig ind at lave et sådant nummer.

Du kunne vel ikke oplyse hvilket bilmærke / model der er tale om i dette tilfælde?

Med venlig hilsen
Insur