#132926
HalliHallo

Det primære må vel være at bilen er forsikret – om den står i det ene eller andet navn burde vel ikke være så vigtigt, når bare præmierne bliver betalt.

Hvis moderen nu går på politistationen eller er det Told og skat i morgen og får hende selv på som bruger, så har forsikringen vel allerede accepteret at hun kan blive kunde eller hvad?

For hun har jo allerede fået et forsikringsbevis på det og det REG.NR., så hvis “svindlen” skal stoppes så skal det jo være før de udsteder et forsikringsbevis mener jeg. For ellers har de vel accepteret at hun kan blive kunde med sønnen som ejer.

Hvad står der i øvrigt i sådan en BILBOG og checker forsikringen ikke dette som det allerførste når de lave forsikringsbeviser? Står der også hvilket selskab der har den forsikret, er bare lidt nysgerrig.

Men ellers tak for meget fint svar Inzur – og det med ALKA lyder interessant. Men er det ikke sådan i dag at de store selskaber forhandler med kunde om præmierne, hvis man siger at man kan få det til og den præmie et andet sted.

Jeg forstår ikke at det hos et selskab skal kostte 16000 kr. at forsikre en bil, men hvis du køber en helt ny bil, så kan man ofte få den forsikret gennem forhandleren i et selskab til måske bare 3500 kr., så det er selvfølgelig ikke uden grund at nogen selskaber skovler penge ind. For jeg er sikker på at det selskab, der har aftale med en importør om billige præmier ikke sætter noget til, men får måske bare flere kunder. Er der nogen der har en mening om det?