Black Friday: Sparetips til årets største shoppedag

Black Friday er blandt de største shoppedage i Danmark. Her er vores tips til, hvordan du og din økonomi kommer sikkert igennem Black Friday.

Pas på dine kortoplysninger til Black Friday

Hvis du handler på nettet, skal du huske at tjekke, om webshoppens forbindelse er sikker. Hvis der er en hængelås foran adresselinjen i browserens søgefelt, er forbindelsen krypteret, og dine kontooplysninger er i sikre hænder. Er uheldet alligevel ude, kan banken hjælpe dig med at få dine penge tilbage, hvis du har betalt med et betalingskort eller MobilePay.

Undersøg prisen før du handler til Black Friday

Nogle butikker hæver priserne i månederne op til Black Friday. Derfor skal du kigge dig godt for, inden du klikker på ’køb’.

Det bedste du kan gøre, er at holde øje med prisen på de varer du har tænkt dig at købe op til Black Friday. Du kan også bruge Pricerunner til at tjekke, hvad varen har kostet over de seneste tre måneder. Det gør du ved at søge efter varen på Pricerunner, og scrolle ned i bunden af siden, hvor du kan se prishistorikken.

Sparetips til Black Friday

Undgå impulskøb og fejlkøb til Black Friday

Det her er et utrolig simpelt råd, men alligevel kan det være svært at huske. Inden du drager på tur i butikkerne – hvad enten det er i storcentret eller via computeren – så lav en liste over, hvad du skal købe. Så ender du ikke med at bruge penge på alt muligt, som du alligevel ikke bliver glad for – og du glemmer heller ikke at købe det, som du rent faktisk gik efter.

Få flere penge at shoppe for til Black Friday

Overvejer du at låne penge til at shoppe for til Black Friday? Så bør du tænke over, hvem der skal låne dig pengene. Nogle kviklånsselskaber reklamerer med, at det er hurtigt at låne gennem dem – og det kan måske lyde fristende, men det kan hurtigt blive meget dyrt for dig.

Et forbrugslån er et godt alternativ. Du kan nemt sammenligne forskellige forbrugslån her, så du finder det lån, der passer bedst til dig.

Bliv klogere på din økonomi

Overvejer du at købe bolig?

Læs vores bedste råd om boligkøb, og få et overblik over hvor meget du kan låne. Så er du godt klædt på til at købe bolig.

Læs mere

Er du på udkig efter en ny bil?

Læs om hvordan du finansierer din nye bil, hvad det koster at være bilejer, og hvorfor du skal se dig godt for, når du køber en brugt bil.

Læs mere

Boliglån - hvad du skal vide, før du tager et lån

Har du den rette bank?

Få tilbud fra banker og vælg det, der passer bedst til dig og din økonomi.

Læs mere