Overtræk med PBS

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • TheGuardianForfatter
  Indlæg
 • #380461
  TheGuardianForfatter

  Hej

  Jeg har et spørgsmål ang. Overtræk med PBS.

  Det er sådan at jeg desværre har fået stiftet noget gæld. Jeg har søgt på at optage lån for at få samlet det hele et sted, men godt pg grundigt uden held.

   

  Mit spørgsmål er nu flg:

  Er det lovligt at få afviklet al gælden på PBS så al det hele bliver betalt officielt og på én gang og det hele derefter er samlet et sted, godt nok med et pænt minus, men det kan løses.

  Det skal siges at jeg ser den som den sidste løsning.

  Men er der nogen der ved om det er lovligt?

  #380469
  morsdrengForfatter

   

  En betaling gennem PBS (Pengeinstitutternes Betalingsformidlings center) nu Betalingsservice forudsætter, at der er lavet en tilslutningsaftale mellem dig og den bank hvor du har kontoen hvor betalingerne skal trækkes OG at du har indgået en betalingsaftale med den du skylder penge om, at denne må benytte Betalingsservice til at iværksætte betalinger fra dig. I øvrigt er det ikke alle virksomheder som er tilsluttet eller kan benyttet Betalingsservice.

   

  Når det drejer sig om et lån/gæld, er det de enkelte ydelser som trækkes via Betalingsservice. Om den du skylder penge kan og vil lade hele din skyldige gæld blive betalt via Betalingsservice er tvivlsomt.

  Banken hvor du fører din konto kan tilbageføre betalinger via Betalingsservice hvis du ikke har indgået en tilslutningsaftale med banken eller hvis der ikke er dækning for betalingen på din konto. Derudover vil overtrækket give skår i forholdet til din bank og kan betyde, at dine eventuelle aftaler med banken opsiges uden varsel pga. misligholdelse.

   

  Din plan om betaling af din gæld ved selvtægt svarer næsten til at trykke dine egne penge – og det er helt klart ulovligt og det samme kan være tilfældet med overtræk og misbrug af betalingsservice.

   

  #380510
  TheGuardianForfatter

  Hej og tak for jeres beskeder.

  Hvis firmaet er til at stole på hvilket jeg vælger at gøre så er mit problem ved at være løst og hvis virkelig lykkedes så takker jeg mange fange for forslaget.

  Nu håber jeg bare at den nævnte bank er pålidelig og til at stole på.

  #380511
  morsdrengForfatter

  Tror du virkelig Banque de France, som er den franske centralbank/Nationalbank, tilbyder udlån til privatpersoner med bopæl i Danmark og benytter mail-adressen francebanque.e@gmail.com.  Bankens mailadresse er xxxx@banque-france.fr

  Du vil med garanti blive bedt om at betale nogle gebyrer og omkostninger forlods til “långiveren", men du vil aldrig få udbetalt noget lån. Du er på vej til at lave en alvorlig fejl.

   

  #380512
  TheGuardianForfatter

  Hvordan kan jeg vide hvilken e-mail adresse der er rigtig?

  Hvilken én af dem kan jeg skrive til?

  #380513
  morsdrengForfatter

  Du skal IKKE skrive til nogen af dem.

  Det er fup og fidus. Tror du virkeligt at den franske central-/nationalbank tilbyder lån til personer som bor i Danmark?

  Men du kan jo skrive til den mail-adresse som du har fået oplyst i indlægget fra JOSHI. Bliver du herefter bedt om at indbetale omkostninger eller andet inden dit lån kan blive udbetalt, har du fået bekræftet at mine oplysninger er rigtige.

  Men du får kun omkostninger og bristede forhåbninger ud af din henvendelse – penge fra et lån ser du aldrig noget til.

  #380514
  morsdrengForfatter

  I øvrigt vil du kunne se, at JOSHI har skrevet indlæg på andre tråde på Mybanker, og at nogle af dem angiver en anden bank en Banque de France og en helt anden mail-adresse. Tror du virkeligt at indlæggene er reelle og vil yde lån til dig, som ikke engang kan betale den gæld du har i forvejen?

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.