Omlægning af lån

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • MaltehcForfatter
  Indlæg
 • #396666
  MaltehcForfatter

  Hej MB

   

  vi har en kontrovers kørende med vores bank. Vi konverterede vores 1% lån til 50% flex og 50% fast.

  vi omlagde midt i bankens ferieperiode, hvilket gjorde de havde tre forskellige rådgivere inde over.

  Det betød desværre at de kom til, at sende et tilbud til os, som blev underskrevet med Nem-id, inden de havde modtaget et indfrielsestilbud fra den bank, hvor vi havde lånet før. I papirerne stod der, en kurs som var dateret til samme dag, som vi modtog tilbudet. Den kurs passede bare desværre ikke, da det var en gammel kurs feireafløseren havde sat ind. 

  Vores rådgiver kom til at tale over sig og sige, at banken ikke måtte fremsende lånet til underskrift, unden at have modtaget et indfrielsestilbud. Det er en holdning deres juridiske afdeling ikke deler.

   

  jeg vil derfor høre, om der er nogle her, der kender svaret på det? Må banken sende et tilbud til underskrift uden at have modtaget et indfrielsestilbud og hvilke paragraffer refererer dette til?

  #396670
  morsdrengForfatter

  På en anden tråd har du skrevet om långivende kreditforenings afgivelse af indfrielsestilbud. Her skriver du om din banks fremsendelse af tilbud på nyt lån til indfrielse af dit kreditforeningslån hos den anden udbyder. Der findes IKKE love eller paragraffer om alt i DK. Men det skete kan være i strid med god skik bekendtgørelserne og vejledningerne til disse.

  De svar du måtyte få her, er IKKE autoritative, Du skal i stedet klage til din banks klageansvarlige, hvis adresse du kan finde på bankens hjemmeside. Er du ikke tilfreds med hans svar kan du efterfølgende klage til Pengeinstitutankenævnet (nu Det finansielle ankenævn)

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.