Mærkeligt beløb

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • JegborijyllandForfatter
  Indlæg
 • #387237
  JegborijyllandForfatter

  Hej alle. Er kommet i den station at jeg på min konto har stående 19.000 kr. Pengene kan jeg ikke gennemskue hvor de kommer fra, da jeg dagen forinden havde omkring 3.000 og der er ikke tegn på en overførsel. Ringede derfor til min bank og forklarede problemet. Hende jeg snakkede kunne ikke se nogen fejl og mente at de penge var mine. Er nu i tvivl om det virkeligt kan være mine? Er det penge jeg kan gå ud og bruge, eller skal jeg forsøge at ringe derind igen.

  Vh

  #387449
  morsdrengForfatter

  Har du ret i, at der dagen før kun stod ca. 3.000 kr. på din konto og nu 19.000 kr. må der nødvendigvis være indsat/overført penge til din konto. Men når banken ikke kan se at der er noget galt, er den mest sandsynlige forklaring, at du husker forkert vedrørende dit tidligere indestående på ca. 3.000 kr.

  Bruger du penge som fejlagtigt er overført eller indsat på din konto skal du naturligvis tilbagebetale pengene til den retmæssige ejer, men bankens forklaring tyder ikke just på, at der er sket fejlagtige indbetalinger.

  Du kan få ”ro i sjælen” ved at undersøge de indbetalinger på din konto som fører til det nuværende indestående på 19.000 kr. Dem kan du se på din netbank eller ved at få banken til at sende dig et kontoudtog eller et skærmprint af de seneste bevægelser.

   

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.