Hvidvaskning

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • HorsdahlForfatter
  Indlæg
 • #397033
  HorsdahlForfatter

  Sagen: Han er førtidspensionist og har fået følgende overført samt tilbageført: Modtaget pengehjælp fra familien Modtaget 60000 kr fra kæresten da dennes bank ikke var til rådighed i området, for her at kunne overføre beløbet til hendes konto. Dette var for salg af maskiner efter tidligere ægteskab.  Beløb fra familien er over en længere periode på samlet 150.000 kr Dette er bla. støtte til køb af bolig. Alle transaktioner kan bekræftes og dokumenteres af pårørende. Ergo ingen tegn på hverken hvidvaskning eller terrorisme. Nu beder banken om dokumentation og forklaring.  Spørgsmål: kan dette være rigtigt? Frist på en uge ellers lukker de kontoen.. mener… det er ikke en virksomhed men en privatperson og pårørende er med fulde efternavne MV. På transaktioner. Det virker meget aggressivt at mistænkeliggøre en privat kunde på den måde. Men er det normal praksis?  

  #397067
  morsdrengForfatter

  Hvis du ikke giver banken de oplysninger den beder om, vil kontoen blive lukket og forholdet vil blive indberettet til Hvidvasksekretariatet.  Det burde ikke være noget problem, når du har givet en forklaring her.

  Du kan på nettet finde diverse vejledninger bl.a. Finansrådets brocure og forskellige Pengeinstitutters vejledninger angående forholdet.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.