Bank Norwegian – mangler i sammenligning? Udbetaling som Santander

Svar

Dette emne indeholder 5 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  PD 99 .

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • PD 99
  Forfatter
  Indlæg
 • #11820
  PD 99

  I skrivende stund mangler Bank Norwegian i sammenligningen af f.eks. opsparingskonti

  De 0,5% er da værd at tage med – i den aktuelt sørgelige situation.

  Lige som hos Santander er det med udbetaling kun til Nem konto.

  Aner ikke hvordan indbetaling foregår hos Norwegian – hos Santander virker indbetaling jo lidt skummelt i form af overførsel til en helt tredje bank.

  #218947
  PD 99

  https://www.banknorwegian.dk

  hvis nogle skulle være i tvivl

  #218957
  Michael

  Der er absolut intet skummelt ved Santanders brug af Nem-konto til udbetaling. Har været kunde i noget der ligner 1½ år vil jeg tro helt uden problemer.

  #218975
  HalliHallo

  Santander er da vist en fin bank selvom det kun er en filial fra deres norske afdeling. Men det har der været skrevet om i utallige tråde herinde før, så glem alt om det.

  #219031
  PD 99

  Som jeg faktisk skrev er det IND-betaling til en tredje bank, der virker lidt skummelt hos Santander. Altså IND-betaling, IKKE ud-betaling.

  Gentager i øvrigt fra tidligere tråd:

  CITAT fra Santander: “Hvis SEB Bank går konkurs og de ikke har “clearet” pengene altså indsat dem på vores konti hos SEB , så er det din egen bank som dækker indskydergarantien. Hvis SEB Bank har clearet pengene og så er det Santander Bank som udbetaler op til 100.000 euro fra Banksikringfonden i Norge.”

  1) Hvordan kan Santander udbetale noget fra den norske banksikringsfond? Fonden er vel ikke et tag-selv-bord? Det må vel være den norske banksikringsfond der selv udbetaler, hvis nogen?

  2) Hvordan kan den NORSKE banksikringsfond dække Santanders tab i en dansk filial af en SVENSK bank?

  3) Dækker den norske banksikringsfond virkelig noget, der i første omgang fremstår som en BANKS tab på en anden bank, og er beløbsgrænsen så virkelig tilstrækkelig for ALLE Santanders tab i SEB for alle kunder?

  Risikoen er sikkert lav (SEB er vel også for store til at “få lov” til at gå ned), men lad os nu få et 100% sikkert svar.

  Det er fint nok at Santanders kundeservice hævder en masse, men det hjælper ikke meget hvis ikke den norske banksikringsfond kan bekræfte hvorvidt der er aftalt et setup, der sikrer den danske kunde i den beskrevne situation.

  Andre er velkomne til at ignorere risikoen og være glade for Santander.

  #219059
  Michael

  http://www.bankenessikringsfond.no/

  “Alle banker hjemmehørende i EU/EØS har ordninger som sikrer innskuddene. EUs bestemmelser tilsier en garanti på 100.000 euro”

  Det er sikkert ikke godt nok for dig PD 99, men ikke desto mindre er man sikret fuldstændigt på samme måde ved indbetalinger til Santander som hvis du går ned med sparegrisen i Danske Bank.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.