Svar til lillekaj vedr. aktieinvestering

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 23 i alt)
 • MichaelForfatter
  Indlæg
 • #87430
  MichaelForfatter

  Batterifabrikken hedder Danionics – ikke Danonish

  Det er en aktie jeg selv har investeret i flere gange med held, MEN det er en ren og skær lotteriaktie. Kursen har rutsjet op og ned i flere år nu og er meget følsom overfor nyheder på batterimarkedet. Eksempelvis skød kursen i vejret da Dell og IBM fik problemer med deres batterier, hvilket jo i virkeligheden intet har med Danionics at gøre.

  Helt generelt vil jeg slet ikke anbefale dig at investere i aktier, da du er i stor gæld. Du skal altså ud og låne endnu flere penge for at komme igang. Skulle kurserne falde vil du tabe dobbelt, nemlig på kurserne og gælden der jo ikke bliver mindre. Man skal ALDRIG investere for lånte midler, men kun for overskudskapital man kan tåle at miste. Det er noget sludder når din rengøringskollega siger, at kurserne bare skal stige lidt for at din gæld på 650.000 er ude af verden. Hvor i alverden får hun den idé fra? Hvis du eksempelvis satser på en 30% stigning i Danionics, skal du låne knap 2 millioner, hvilket er totalt urealistisk i din situation.

  Hvilke aktier er så de bedste spørger du? Tja, hvis jeg vidste det med sikkerhed, ville jeg nok være millionær nu. Ingen i denne verden kan komme med skudsikre aktietips, medmindre de har insiderviden hvilket man kan blive retsforfulgt for.

  Mit bedste råd til dig er: Stop låneriet omgående – det er til gengæld en skudsikker investering i din fremtid.

  #108532
  AnonymForfatter

  Det er, tror jeg nok, det allerbedste råd til dig lillekaj.
  Du har været udsat for så mange grimme ting i din tilværelse, og nu fortæller du også, at din kone er død, hvor gør det mig undt.
  Jeg kunne foreslå at jeg kunne hjælpe dig med lidt penge så du kan lade være med, at låne de 12.500 kr. som banken har tilbudt dig herop til jul..
  Jeg tager en lille jule rejse til Wien men jeg tror at efter Michaels anvisninger, at det virker som om de ikke har helt rent mel i posen, hvis du forsår hvad jeg mener, vedr. time share lejlighed i Wien.
  Hr. Gøtringen har ringet til mig i formiddags og her fortalt mig at jeg skal slå til nu, men jeg sagde, at han skulle vente lidt, men så syntes jeg, det kan godt være, at jeg tager fejl,at han blev lidt ubehagelig over for mig. Han sagde at nu havde han sat alt dette igang og hvis jeg hoppede ud nu så ville han gå til domstolene i Wien og få mig dømt for kontrakt brud, og det kunne jeg få op til 6 års fængsel for. Så jeg sagde at så måtte jeg nok hellere skrive under, så vi kunne få sagen ud af verden hurtigst muligt.
  Min telefon er blevet min fjende og jeg syntes at den ringere højere og højere for hver gang, så nu skifter jeg altså til hemmeligt nummer så hverken banken eller Hr. Gøtringen kan komme i kontakt med mig. Og jeg må indrømme at jeg er blevet lidt bange nu for om de kommer og banker på min dør.

  Venlige hilsner fra ludvig og god jul

  #108534
  MichaelForfatter

  Ja Ludvig – det var nok det endegyldige bevis for at det ER fup og fiduser. Du kan på ingen måde blive dømt for noget somt helst kontraktbrud. Det svarer til, at folk der kigger på et hus der er til salg herhjemme bliver dømt for at de ikke vil købe det her og nu?! Hold dig langt væk fra dem. Smæk røret på når de ringer – de kan ikke røre dig på nogen måde.

  #108558
  AnonymForfatter

  Jeg kan huske da min svigerdatter som jeg ikke længere har kontakt med grundet min søns al for tidlige død, blev taget først af den tilforordnede og siden af politiet, for at have beriget sig med det løse tandguld som altid blev samlet op fra “bakkerne" under krematorie ovnene på rigshospitalet i københavn.

  jeg fik til min 50 års fødselsdag en tyk guldkæde som må have vejet omkring 350 gram, det er meget i 24 karat guld.
  Men politiet fik at vide af min svigerdatter havde smeltet guldet om og givet mig den fine gave, og så blev den konfiskeret.
  Iretten fik jeg en bøde på 1000 kr. og dommeren sad og bed negle for om han måske havde været for hård over for mig.

  Så det var jo også fup og fiduser. det betaler sig ikke.

  Nede i ismejeriet hvor jeg henter min elefant øl for jeg ofte lov til at skylde ligesom ovre ved købmanden hvor jeg ofte har skyldt over 2000 kr.

  De kærligste jule hilsner til jer alle.

  fra lillekaj

  #108560
  AnonymForfatter

  Jeg tror, at du er et hjertens godt menneske lillekaj, og du kan tro jeg forstår alle dine bekymringer. Jeg selv er jo clairvojant, og har specialiseret mig i fjern clairvojance over telefonen.
  Jeg kan se, at du trænger til at få hjælp fra en uventet kant.
  Det koster næsten det samme som alm takst i min konsulation.

  Jeg kan se at du får en meget fin jul i år selv om alle omkring dig næsten er døde. min ikke din nye ven. Jeg er her for din skyld.

  Har du mon tænkt på om et nyt navn kunne bringe dig længere frem i livet og måske give det et nyt indhold med held til følge?
  Der er meget at tale om…

  Føst skal vi ihvertfald tage fat om problemerne vedr. penge, et problem som mange i vore dage er ramt af. Det har spredt sig som en virus over land og heller ikke du lillekaj er gået ram forbi.

  Vi tales ved lillekaj, og god eftermiddag.

  lillianirene

  #108562
  AnonymForfatter

  Det er ikke for, at blande mig for meget, men jeg tror ikke lillianirene, at lillekaj nu skal rodes ind i dette univers som nok er alt for voldsomt lige nu. Men jeg skal ikke blande mig i det og jeg syntes også du er et meget spændende menneske som jeg godt vil høre mere om.

  Men jeg vil så nødigt have, at lillekaj bliver rodet ind i noget nyt som han ikke rigtig ved hvad er og muligvis slet kan overskue.

  Det er nok mere det økonomiske aspekt i dette her som vi ligesom Michael har forsøgt, og skal prøve at få ham viklet ud af.

  De bedste hilsner fra ludvig og håbet om en rolig og hvid jul.tak

  #108564
  MichaelForfatter

  Det er noget uden for bankemnet efterhånden, men prøv lige at forklare “bakkerne under krematorierne"? Hvordan blev det gjort helt præcist?

  #108566
  AnonymForfatter

  Kæreste Michael, folk har jo nu om dage munden fuld af guld når de bliver brændt, og når asken skal ned i urne dåsen, så sigtede min tidliger svigerdatter asken og delte guldet med bedemanden, der samtidig havde en ekstra indtægt ved at genbruge kisterne.
  Det er sådan det var.Jeg har ikke længere min søn, men han kunne fortælle de værste historier om fup og fidusser.

  De kærligste hilsner om god hvid jul med masser af rare gaver.

  Fra lillekaj.

  #108568
  MichaelForfatter

  Lillekaj

  Jeg tror ikke kun det var din søn der kunne fortælle fup-historier. Det er du vist også rigtig god til.

  1) Der findes ikke noget krematorium på Rigshospitalet. Nærmeste krematorium er Bispebjerg hospital.

  2) Det er ikke bedemanden der forestår kremeringen. Han transporterer kun kisten til krematoriet hvor krematørerne tager over. Er din historie sand, har de altså taget den døde ud af kisten og kylet vedkommende direkte i ovnen?! Du nævner intet om flere sammensvorne, hvilket der nødvendigvis må have været.

  3) 24 karat guld er uanvendeligt til smykker i massiv form. Det er simpelthen alt for blødt. Når 24 karat guld benyttes sker det oftest kun som overflade på sølv eller andet

  Det er lidt ærgeligt, at du vælger det her bankforum til at digte historier i.

  Hvis din historie – mod forventning – skulle vise sig alligevel at være sand, ja så kan du jo oplyse os navnet på bedemanden. Han må jo have fået en straf, som vi kan finde på nettet et sted.

  #108570
  AnonymForfatter

  Jeg skal love for, der er skruet op for julehistorierne herinde for tiden. Lillekaj, Ludvig m.fl….I (du?) har virkelig været guld værd for lattermusklerne i disse dage, holddaop hvor har jeg moret mig.

  I øvrigt bruger man 8 karat til guldtænder, denne karat er hård og egnet til at bruge til tyggefladerne. Derudover bruger man ikke 8 karat til sølvsmykker så deet….

  #108572
  MichaelForfatter

  Ja og jeg er næsten overbevist om, at lillianirene er den samme som lillekaj. De to skriver på samme måde og benytter begge tomme linier mellem afsnittene. Temmelig irriterende, at jeg har spildt tid på at svare seriøst på nogle rene fupindlæg.

  PS: Undertegnede har IKKE flere identiteter på Mybanker, selvom nogle har påstået det flere gange.

  #108574
  AnonymForfatter

  Det er godt min søde pige, men jeg har ikke forstand på hvad der er 8 eller 80 karat. Noget er vel blødere end det andet ikke? er det ikke noget med hvor lang tid det har ligget i jorden, det kunne jeg forestille mig
  Jeg syntes nu at michael er lidt hård nu. Jeg hedder kaj men er altid blevet kaldt lillekaj. Det kaldte min mor mig osse fordi jeg ikke er så høj vel omkring 159 centimeter.Jeg er ikke nogen anden end mig, altså kaj.

  #108576
  AnonymForfatter

  Jeg må altså rette lidt her, uden at gøre nogle kede af det.
  Jeg har lige læst lillekajs debat indlæg og jeg tror ikke Michael, at du har ret. Jeg skal ikke sige det med sikkerhed, da jeg ikke ved det helt præcist, men lillekaj han er altså god nok, han har bare for mange jern i ilden vedrørende pengesager som han ikke er så god til her for tiden. Og Michael, lillianirene er en person som prøver på de bedste måder at blive gode venner med lillekaj. Men alle skal selvfølgelig passe på nu om dage da det ikke er alle man kan stole på, hvis du forstår hvad jeg mener om denne sag.
  Al det der med at se syner tror jeg personligt ikke på, men man skal aldrig sige aldrig før man er helt sikker.Jeg tror ikke at lillianirene prøver at snyde lillkaj, jeg syntes mere hun er som et frisk pust for ham. En udspringene rose, lige som jeg engang læste i et digt.

  Værd nu søde ved hinanden her op til jul,
  de kærligste hilsner om en rar og lykkelig jul.
  Kærlig hilsen fra ludvig

  #108578
  AnonymForfatter

  Hvor er det rigtigt, du har et positivt sind ligesom ludvig. der er her tale om tre vidt forskellige personligheder som er værd at holde fast i. Alle har de hver deres at slås med. Jeg tror, at du er et meget positivt og spændende menneske. Dejligt.

  Men det der med guldet er da en forfærdelig historie, har slet ikke sovet i nat for bare spekulationer,og det var ikke fuldmåne, for der strejfer jeg vileløst rundt i min alt for store penthause-lejlighed. Tror du at lillekaj som han hedder, kan komme i problemer, håber det ikke.

  De dejligste julehilsner og fuldbringelse af en rigtig god jul og et godt nytår

  #108580
  AnonymForfatter

  Denne ovenstående besked var altså addresseret til mette.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 23 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.