Danske Banks image hamret helt i bund – Aldrig før er en dansk virksomhed blevet vurderet så dårligt af egne kunder

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 37 i alt)
 • Michael01Forfatter
  Indlæg
 • #93558
  Michael01Forfatter

  Image: Aldrig før er en dansk virksomhed blevet vurderet så dårligt af egne kunder, som Danske Bank bliver det i en ny måling fra Voxmeter.

  http://epn.dk/brancher/finans/bank/article5154476.ece

  “Ja, vi har aldrig før set så dårlig en score – uanset hvilken branche vi taler om. Hvis Danske Bank var en virksomhed i en sektor med større kundemobilitet, ville den derfor ikke overleve særlig længe". Så alvorligt er det,« siger Christian Stjer, som er adm. direktør i Voxmeter.

  #195546
  AnonymForfatter

  Ja, det nye gebyr er jo en art “road pricing".
  Jeg var tilhænger at betalingsringen, fordi den, synes jeg, kunne noget i forhold til at løse nogle infrastruktur problemer.

  Danske Bank har siden krisens begyndelse vist hvor dårlige, og måske dermed uansvarlige, de er for at sikre en fornuftig økonomisk infrastruktur i Danmark.

  Tænk hvad der var sket hvis de ejende det danske vejnet!

  #195558
  HalliHalloForfatter

  Hvad er du det med Danske Bank?

  Jeg troede da at de havde nået bunden i sådanne undersøgelser og at det nu gik hurtigt fremad igen med imagen? Men det lader åbenbart vente på sig.

  Der står også i artiklen at det ikke kun er den dårlige kunde der fordufter, men også mange gode, som jeg hele tiden har skrevet. Men test og GP korrigerer hver gang og siger at det kun er dem de mister penge på der forlader den, men enhver kan jo sige sig selv at jeg havde ret.

  Men alle kneb gælder for at forsvare Danske Bank. Jeg har egentlig ikke noget mod banken, men ret skal være ret.

  #195562
  AnonymForfatter

  Danske Bank forsøger at skræmme de mindste kunder væk, det vil i et vist omfang lykkes dem, men det er klart at de trækker andre med sig. Hvem vil være kunde i en forretning som bevidst går efter at opdele og chikanere de mindste kunder væk. Man ved aldrig hvornår man selv står for tur.

  Resultatet af deres offensiv bliver formentlig at jeg samler mine relativt beskedne bankforretninger et sted, men det bliver ikke ved Danske Bank.

  #195564
  Michael01Forfatter

  Banken har mistet 100.000 privatkunder alene i 2012

  http://epn.dk/brancher/finans/bank/article5154476.ece

  #195572
  BertelsenForfatter

  Men hvis det 100.000 dårlige kunder glæder det sikkert DB.

  #195594
  HalliHalloForfatter

  Ja, Bertelsen, jeg har hørt at det skulle være de fattigste og dårligste kunder, der nu fordufter, altså dem der har under 750.000 kr. i engagement med banken.

  Mange har endvidere kun et par hundrede kroner stående på kontoen, som f.eks Tove, der skrev forleden.

  Aktuelt har jeg selv kun 3,75 kr. stående, men omkring den første står der altid et pænt beløb på min konto.

  #195598
  TRFForfatter
  #195602
  testForfatter

  For vrøvlet populistisk argument. Alle ankerne tjener penge til deres ejer. Alle deler kunder op.

  Socialismen og kommunisme er død. Det virkede ikke og det skabte ikke frihed.

  #195612
  TRFForfatter

  Hej Test
  Du har måske nok ret i at de to ovennævnte ideologier er ved at være gået på pension. Dog vil jeg lige pointere at vi jo er på vej imod et ældre-samfund, så du slipper nok ikke for en ideologi hvor ordet “social" indgår.

  Diskussionen om socialt ansvar, som er kommet i kølvandet på både Danske Banks gebyr politik og reklame kampagnen – er jo en diskussion som jo har foregået i masser af år, og hvor mange private firmaer har erkendt at de er en del af et omgivende samfund – og derfor også, på en eller anden måde, må tage et medansvar.

  Det handler ikke om socialisme, men om smidighed og infrastruktur, hvor inklusion er nødvendig for at sikre bæredygtighed. Vi er nødt til at give alle adgang til vejene – også selvom de ikke kan betale vejskat ( men så hr man selvfølgelig ikke en bil). Hvis nogen en dag mister retten til ta gå på fortorvet, fordi de ikke betaler vejskat. Så mister vejene deres betydning, og så er væsentlige dele af samfundet under afvikling.

  Det samme, mener jeg, gælder adgangen til den økonomiske infrastruktur. Dansk Bank kan ikke leve i et eller andet parallel univers, og så samtidig få bankpakker når når illusionen bryder sammen.

  Du har ret i at Socialistiske stater i rendyrket form er en anakronisme, men “Louise in the sky with diamonds" er jo nok også endt på metadon, hvis ikke hun er død.
  Når en så stor institution som Danske Bank vælger at melde sig ud. Så skal der komme en reaktion fra væsentlige institutioner.

  #195618
  testForfatter

  Der her din argumentat i meget alvorlig grad halter er at danske bank ikke har meldt noget ud som de andre banker ikke parkatisere. Alle banker deler der kunder og tilbyder IKKE de sammen vilkår til per og poul.

  OG at du implicist argumentere for at privat virksomheder skal tvinges til at levere gratis ydelser.

  Det er ikke socialt ansvar men plan økonomi

  #195620
  AnonymForfatter

  Private banker bør ikke tvinges til at levere gratis ydelser, men statens bank “Finansiel Stabilitet" brude til gengæld yde en gratis løn/nem konto til alle broge i DK. Eftersom staten jo selv forlanger en.

  I så fald, er DB’s politik med et slag irrelevant for offentligheden.

  #195636
  TRFForfatter

  For mig er det hip som hap hvem der leverer kontor til de uattraktive kunder. Jeg vil bare gøre opmærksom på at det var bankernes selv der i 80´erne ( under Schluter) fik fjernet kasse udbetalingerne fra social kontorerne med argumenter som " social kontorer skal ikke være banker" og " vi kan gøre det meget mere effektivt".
  Så kan man ikke komme tyve år efter og sige “at nu kan det ikke lade sig gøre – og i øvrigt vil vi grene have staten som garant hvis vi skulle gå hen og dumme os"

  Jeg synes det er helt fint hvis bankerne siger " vi vil ikke tage en socialt ansvar" – men så må staten så også sige at " vi vil ikke tage et bank ansvar – I skal selv have reserver, så I på et hvilket som helst tidspunkt kan udbetale alminde kunders indestående på kontoerne".

  #195644
  HalliHalloForfatter

  I kører desværre hele tiden i samme rille————-

  Så længe der kun er én bank, der opkræver abonnementsgebyrer, så er der jo reelt overhovedet ikke noget problem. I øvrigt har en del banker jo allerede gebyr for at få f.eks et MasterCard, som mange steder bruges som bankens interne hævekort i deres automater.

  Mit råd er selvfølgelig at skifte Danske Bank ud med en gebyrfri bank, der er stadig rigtig mange af dem rundt om i landet.

  TRF eller andre: Ved du/I om man fra gang til gang via sin profil kan skifte identitet?
  Det ser nemlig ud til at man kan udskifte sit pseudonym, men jeg ved det ikke. Hvis ikke nogen har erfaring med det, så vil jeg selv prøve, bare jeg ikke komnmer i konflikt med Mybankers love og regler på området.

  #195652
  TRFForfatter

  Hej HalliHallo
  Jeg tror at Mybanker har en konflikt med min Linux computer. Jeg logger ind med samme profil, men får forskellige “alias" på mine computere.
  – er ikke så nørdet så jeg ved hvorfor.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 37 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.