“Skift bank dag”

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • JydenForfatter
  Indlæg
 • #92954
  JydenForfatter

  Er der nogen der ved hvordan det gik på mødet i " Skift bank dag " – den danske afdeling af Move Your Money, da det forleden blev afholdt i København ?

  #182736
  AnonymForfatter

  Det gik rigtigt godt. Der var stor opbagning og meget forskellige holdninger i debatten. Efterfølgende var der nogle workshop-grupper hvor man kunne melde sig til initiativet. Jyllands Posten var tilstede med en journalist og en fotograf.

  http://www.facebook.com/SkiftBankDag

  #183052
  AnonymForfatter

  Mange af vores banker – for eksempel Aarhus Lokalbank, der nu er blevet en del af Vestjysk Bank – har været ledet af et forbrydersyndikat fra Rotary i Hadsten. Såvel bestyrelsen som direktionen har vist en amatøragtig evne til at drive bank; men evnen til at berige sig selv og sine Rotaryvenner Tom Myrdal, Frode brøgger m.fl. på lurvet / eller sandsynligvis direkte kriminel vis har væres yderst veludvikler. – Der er indgivet politianmelderser mod dem fra flere sider, og Statsadvokaten for Økonomisk Kriminalitet arbejder på sagen; men hvad med de mange aktionærer og kunder, der er blevet berøvet for millionbeløb? – Tør du være kunde i Vestjysk Bank? – når de har overtaget en hel del plattenslagere fra den kulsejlede Aarhus Lokalbank, Hadsten Bank og Langaa Bank? – Tænk alvorligt over det – og søg grønnere græsgange, mens det er muligt!
  Hvad med at være med til at etablere en ny og hæderlig bank? – Hvor indskyderne kan få en højere rente og låntagerne en lavere rente. – Der findes mange gode muligheder for seriøs og hæderlig bankdrift, hvis der kan løftes i flok!
  Med venlig hilsen Bent Hulgaard Telf. 20221312 e-mail: BH@agro-world.dk

  #183496
  JydenForfatter

  Ifølge Finanswatch under overskriften “Danske Bank i dialog med oprørsbevægelse" altså bevægelsen Skift Bank Dag – fordi banken vil lære af dem.
  Fint hvis de vil lære noget, men man kan spørge sig selv hvorfor de ikke bare har kikket på den kritik der er af dem her på mybanker, og på alle de undersøgelser der er om kundekritik af banken. Det er jo ikke nyt, men der skal måske nye spillere på banen før det går op for dem.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.