Sparekassen Sjælland – Holbæk

Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #92672
  AnonymForfatter

  Er der nogen der har erfaringer med Sparekassen Sjælland i holbæk ?

  Vi overvejer at skifte, og vil være glad for nogen erfaringer.

  M.v.h.
  Worldvision

  #178956
  PD 99Forfatter

  Svaret afhænger måske af hvad du skal bruge dem til. Bankkunder er ikke ens.

  #178968
  AnonymForfatter

  Jeps, det er jo rigtigt.

  Vi skal bruge dem som ganske almindelig bank på nuværende tidspunkt, og forhåbentligt om et par år, også som bank for virksomhed.

  Vi har haft den samme bank i 21 år, uden problemer. nu har vi skiftet afdeling indenfor samme bank, og så starter problemerne. historikken og tillidsforholdet bliver åbenbart ikke medtaget mellem afdelingerne. vores økonomi er sund, vores jobsituation er sund, vi berøres ikke nævneværdigt af kriser. vores bolig forbedrer vi løbende, hvilket koster penge som vi ikke låner specifikt til, men overtrækker enkelte gange en måned eller to, som aldrig tidligere har været et problem, men, men… nu !

  #178974
  HalliHalloForfatter

  Jeg kan ved gud ikke forstå at nogen kan finde på at flytte afdeling indenfor samme bank, og da slet ikke hvis man er så tilfreds med sin afdeling, som tilfældet syntes hos disse spørgere.

  Det lyder også usandsynligt at I ikke kan trække over/få en kassekredit, når økonomien er så fantatisk som beskrevet, idet det jo er det enhver bank lever af.

  Ang Sjællandske Bank: Jeg kender mange der er ovenud tilfreds med denne bank, men jeg dog aldrig selv vælge den, da den umiddelbart virker dyr. Bare for at få almindelig bankydelser, som de fleste andre steder er gratis, skal man betale for medmindre man binder 30.000 kr. som ansvarlig indskudskapital. til en ikke særlig favorabel rente på 2,75%.

  Uden VIP-Status koster Netbanken 96 kr. i grundgebyr, 3 kroner for et indbetalingskort, 7 kroner for at hæve i fremmede automater 7 kr. for at hæve i egne automater udenfor åbningstid samt 185 kr. for et VISACard. Alle disse ydelelser burde alle kunne opnå, som man f.eks kan i Jyske Bank og andre gode banker.

  #178982
  AnonymForfatter

  Kære Hallihallo

  Jeg sidder og smiler, jeg kan ved gud heller ikke idag forstå at jeg skiftede afdeling……. det hænger dog sammen med at vi købte hus i Holbæk og derfor skiftede fra roskilde afd. og til Holbæk afd.
  I min naivitet havde jeg en tro på at det ikke betød noget at skifte afdeling inden for samme bank, men det gjorde det altså.
  Om vores økonomi er så fantastisk ved jeg ikke, men den er solid og stabil. og vi har værdier som rigeligt modsvarer vores engagement og som banken har fået pant i. det hænger sammen med, at jeg tidligere har haft egen virksomhed, og for at sikre vores ejendom fik banken pant i alt, så ikke andre kunne gøre krav på dette, det er…. var…. nemmere at forhandle med en bank på den lange bane i tilfælde af at der skulle ske noget med virksomheden, end at skulle forhandle med flere forskellige kreditorer. det har nu ikke været nødvendigt at gøre brug af dette.

  Jeg kan derfor heller ikke fatte at det ikke kan lade sig gøre at få et bevilliget overtræk / kredit, men som argument bruges at ejendomspriserne er faldet drastisk og især i Holbæk-midtsjælland, vi gav 4 mill. for vores bolig og lagde 800.000 i udbetaling.
  vi har to biler, en ny til 375.000 og en gammel tl 75.000, en båd til 100.000 og en ferielejlighed i udlandet til 500.000, alt som vi intet skylder i. Et boliglån på 675.000 som vi afdrager over 5 år.

  Vedr. vores nuværende bank, er vi også aktionærer i denne for netop at spare gebyrer m.v. ved. f.eks. valuta bestillinger og. lign.
  Så at binde den “smule” kapital i garantpenge er ikke forskellig fra den anden.

  Den anden bank er tilfældigvis jyske bank….som jeg iøvrigt har været meget glad for i 21 år.

  Jeg prøver sparekassen sjælland, så får vi se om min økonomi er så god som jeg går og bilder mig ind.
  Jeg har nu aldrig været god til bankforhandlinger, jeg er altid opdraget til at stå med “hatten i hånden”

  #178992
  HalliHalloForfatter

  For mange mennesker er 30.000 kr. da mange penge.

  En forrenting på 2,75% er for ringe for ansvarlig indskudskapital, når man risikofrit kan få 3,75% i indlånsrente ved at binde sine penge i 3 år andre steder.

  #179000
  thsvForfatter

  Hvor kom Sjællandske Bank ind i billedet? 😉

  Der er tale om Sparekassen Sjælland!

  Til TS:
  Garantbeviser for 30.000 kr er da pænt meget.
  Overvej at skifte til den abnk, der samarbejder med hvor I har jeresrealkreditlån og evt. pensionsopsparing.

  Har personligt en overtræksret på 10.000 kr, som dog efterhånden koster 9,25% i Nordea.
  Er glad for ikke at have bankgæld mere.

  #179006
  AnonymForfatter

  Til Thsv

  Vi har også vores ratepensionsopsparing i Jyske Bank. Og de 30.000 i garantindskud er en lille kapitalpension vi har i Jyske Bank, som står i Jyske Bank aktier.

  Alle realkredit institutter har vel samarbejde med de samme pengeinstitutter, eler?
  vi har i totalkredit.
  Vi vil også gerne slippe for bankgæld, og overvejer at sælge vores ferielejlighed os så indfri vores bankgæld,
  Man kan bo meget på hotel for de penge det koster at drifte lejligheden, selvom vi ikke skylder noget i den, og de renter vi betaler på banklånet.

  #179014
  HalliHalloForfatter

  Nå var det Sparekassen Sjælland det handler om, det må desværre være en skrivefejl og jeg undskylder mange gange.

  Til orientering fandtes der også en bank til midt i 80erne ved navn Sjællandske Banke med hjemsted i Slagelse. Den fusionerede med Frederiksborg Bank i Hillerød og fik navneforandring til Kronebanken. Den nye bank var ved at gå konkurs, men blev vist overtaget af Provinsbanken i sidste øjeblik. Aktionærerne tabte desværre alle deres penge, såvidt jeg husker.

  #179016
  AnonymForfatter

  Ja, disse herlige minder!

  #179056
  HalliHalloForfatter

  Ja, og i 1990 fusionerede Provinsbanken, Kjøbenhavns Handelsbank og Danske Bank.

  Og samme år gjorde 3 andre banker det også: Andelsbanken, SDS og Privatbanken og ændrede navn til Unibank.

  #179058
  AnonymForfatter

  Og unibank blev til Nordea

  #210082
  AnonymForfatter

  Sparekassen Sjælland er en lorte bank for privatkunder, min oplevelse er at de kun tænker på at tjene så mange penge som muligt ved at tage høje gebyrer. Fx. ved at spærre folks dankort (gebyr:500kr.) så snart det går i minus selv om ens bankrådgiver godt ved at der kommer penge ind. Tidligere fik man enten en sms eller et opkald, og i værste fald et rykkergebyr på 100kr. for påmindelse om at indække kontoen, men pludselig har de altså skiftet strategi til uden varsel at kræve gebyrer ind nådesløst. Selv om det i mit tilfælde var et beløb de selv havde hævet der fik kontoen til at gå i minus. 500kr. er meget at betale for ingenting når man er på SU, og det dække langt fra de mange millioner som banken åbenbart mangler for at løbe rundt.

Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.