Berlingske – Skift IKKE bank for tit

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • PD 99Forfatter
  Indlæg
 • #92256
  PD 99Forfatter

  Berlingske har begået en lidt mærkelig artikel, hvor avisen strækker sig langt for at finde argumenter for IKKE at skifte bank:

  http://www.dinepenge.dk/bank/det-svaere-valg-af-bank

  1) Berlingske hævder tilsyneladende at det skulle være nemmere i en dyr bank at “få hjælp under rejser i udlandet uden videre, hvis man er uheldig at tabe eller få lukket sine kreditkort”

  2) Berlingske anfører at tilfredsheden med en netbank kan være et argument mod at skifte. Men Berlingske har ikke formået at sætte sig ind i, at der reelt kun findes ca 6-8 netbank-systemer i Danmark, der blot brandes med forskellige farver/logoer i hver enkelt bank (SDC, BEC, Bankdata, samt de helt store bankers egne systemer) 

  Sætter man stor pris på netbanken i f.eks Basisbank, kan man få tilnærmelsesvist samme netbank i over 50 andre banker, der bruger samme netbanksystem. Men det er åbenbart ikke gået op for Berlingske, eller også mener avisen ikke at forbrugerne bør have den information. 

  I det hele taget virker artiklen som om at avisen helst ikke vil genere de større annoncører/virksomheder for meget. 

  #173752
  AnonymForfatter

  Artiklen er en gang væven frem og tilbage – ren fristil.

  Jeg kan se at journalisten bag tidligere har skrevet andre interessante artikler…..
  http://journalisten.dk/uha-hvor-gar-det-godt-0

  #173754
  PD 99Forfatter

  Godt afsløret!

  Når den pågældende Berlingske-journalist tilsyneladende har hans foretrukne kilder i de store finansielle koncerner, er det ikke sært at han taler imod at skifte væk fra de dyre storbanker.

  Pinligt for Berlingske, men annonce-afdelingen og ledelsen er nok godt tilfreds med det, som nogle måske ville kalde “luder-journalistik”.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.