Fjordbank

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • MefaForfatter
  Indlæg
 • #92168
  MefaForfatter

  Hej – er der nogen som kan berolige mig lidt??

  Jeg har haft ca. 500.000 kr. stående på en konto i Fjordbank – jeg har i dag overført pengene til en anden bank men kan jeg være sikker på, pengene også står på min konto i den anden bank på mandag? der var ingen tekniske problemer i at overføre pengene – men er lidt nervøs for om jeg også får pengene sådan uden videre vrøvl. Jeg ønsker ikke at have Finansiel Stabilitet som min fremtidige bank.

  På forhånd tak for hjælpen

  hilsen

  Mefa

  #172030
  testForfatter

  hvis dit samlede indlån var mere ind 100.000 euro kan du ha et problem ellers ikke

  #172048
  PD 99Forfatter

  “Jeg ønsker ikke at have Finansiel Stabilitet som min fremtidige bank.”

  Hvorfor ikke?

  (Finansiel Stabilitet ville i øvrigt ikke blive din bank, men ejer af din bank.)

  #172058
  AnonymForfatter

  Slå koldt vand i blodet :

  Med den nye ordning pr. 1. oktober 2010 er det sikret, at du som privatkunde og erhvervskunde ikke risikerer at stå i en situation, hvor dit almindelige indskud på en lønkonto/opsparingskonto (op til en vis størrelse) ikke er tilgængelige i en periode.
  Og kunderne vil således ikke umiddelbart opleve en forskel i den praktiske håndtering af deres bankforretninger. F.eks. kan kunderne stadig bruge deres betalingskort som hidtil. Ordningen betyder også, at kunderne ikke på kortere sigt skal finde en ny bankforbindelse, have nye lån, nye betalingskort m.v. Den almindelige dækning via Indskydergaranti-fonden gælder i øvrigt stadig.
  Når Finansiel Stabilitet overtager et nødlidende pengeinstitut, så placeres det i et datterselskab til Finansiel Stabilitet. Men i og med at det nødlidende pengeinstitut drives med henblik på at afvikle det, skal kunderne på lidt længere sigt finde sig et nyt pengeinstitut.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.