lån til bolig krav??

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 23 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #90122
  AnonymForfatter

  hej vi er en familie på 4 børn og 2 voksne .. Vi lejer en bolig pt .. Vi har så kigget lidt på et hus som vi kan få meget billigt og faktisk kun skal give hvad vi giver i leje nu .. MEN hvad kræver det lige at få et boliglån?? Min kæreste er i voksenlærer som salgsassisten og jeg går hjemme på barsel (på kontanthjælp) .. Jeg er i den uheldige situation at være i rki .. er ude af rki midt næste år , da jeg er i fuld gang med afbetaling , kæresten står ikke i rki .. Kan det overhovedt lade sig gøre at få et boliglån nu?? .. Bare spørg hvis i har nogle spørgsmål…
  Mvh Christina123 ..

  #141194
  AnonymForfatter

  I jeres situation – er det vist helt umuligt at opnå et boliglån.
  Nyd sommeren og glem alt om boligkøb p.t.

  #141198
  AnonymForfatter

  Danske Banker yder generelt ikke lån til RKI-registrerede eller ægtefæller til RKI-registrerede. Sådan er det!

  #141200
  AnonymForfatter

  vi er ikke gift og har ikke samme bank.. Kan det ikke lade sig gøre hvis han så sætter sit navn på huset uden mig?? .. Altså vores situation lige nu er at vi skal flytte uanset hvad , da vi desværre har haft knivstikkeri hos vores overbo og simpelthen ikke tør bo her med vores børn .. Og vi vil helst ikke helt ud af byen da børn jo har tilpasset sig denne by .. Og synes det er en lidt sur situation vi står i , da vi gerne ville købe et hus om et år når jeg er ude af rki .. så vi ikke skal flytte 2 gange med børnene , ville det jo så være noget mere rart at få gjort det nu ..

  #141206
  AnonymForfatter

  Enhver bank kan se via opslag i CPR-registeret/RKI-registeret se at der bor en RKI’er på adressen: Adelgade 45. 2.th (opdigtet), så det er desværre udelukket.

  #141218
  HalliHalloForfatter

  Jeg beklager BoSol – enhver bank kan ikke bare f.eks taste Adelgade 45 ind – og så få oplyst hvem der er opført i RKI på denne adresse, og jeg tror ingen gang at RKI har et sådant søgesystem, da det ville stride mod datatilsynets relative strenge regler på området.

  En bank kan kun indtaste et CPR-NR. i RKI.REG, og altså ikke et gadenavn eller for den sags skyld et postnummer.

  Nu ved jeg ikke hvor den spørgende familie bor, men hvis I vil bo på Lolland eller den jyske hede, så kan få et hav af billige, skønne boliger til under 500.000 kr., som jeg vil mene I godt kan blive godkendt til, da huslejen oftest ligger under 2000 kr. ved et afdragsfrit lån alt incl.

  #141228
  MichaelForfatter

  HalliHallo er komplet og aldeles galt på den. RKI gemmer registreringer på navn og adresse og en søgning vil finde denne registrering. Der er intet ulovligt i dette.

  #141230
  MichaelForfatter

  Og en tilføjelse: Er man registreret i RKI er chancen for et lån 0% uanset hvor langt ude på landet man vil bo

  #141232
  AnonymForfatter

  RKI må kun registrere fødselsdatoer – ikke CPR numre.
  RKI får også leveret bekyttede adresser via CPR-registret.
  Men de skal slettes efter fem år.

  #153584
  AnonymForfatter

  Indlægget er slettet af redaktionen, da det ikke lever op til Mybanker.dk’s retningslinier, i det indlægget indeholder reklame for finansiel udbyder.

  #153592
  AnonymForfatter

  Hej Christina123

  Jeg synes ikke I skal købe noget, når I har sådan en svag økonomi.
  Jeres indkomst er sandsynligvis alt for lav, med en lærlingeløn og en kontanthjælp. Og fire børn er dyre!
  Men det undrer mig da at du er registreret i RKI, når du er på en betalingsordning. Kan man så ikke ringe og blive afmeldt RKI? Nogen af jer andre der véd det?

  #162456
  AnonymForfatter

  Hej Christina123.

  Hvad gik galt siden du ikke er ude af RKI endnu?

  #162476
  AnonymForfatter

  HÅber det lykkes for dig i en nær fremtid.

  #162486
  AnonymForfatter

  jeg fik en ny sag på som så er den jeg er igang med nu , og så skulle der gerne ikke være mere at komme efter .. Og vi flyttede heller aldrig , bor stadig samme sted .. tog en ny synsvinkel og vil have ALT gæld væk før vi gør noget som helst , så lidt fornuftige er vi dog , mener jeg da selv 🙂 Har da helt sikkert lært en masse af min kæreste , som ikke sløsede så meget med pengene som jeg gjode inden vi begyndte sammen .. ellers tror jeg heller ikke på jeg var så tæt på ende som jeg er idag *S*

  #162490
  AnonymForfatter

  Lyder super.

  Igen held og lykke.

  P.s Man bliver sku ikke lykkelig af at stifte al den gæld.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 23 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.