GARANTBEVISER

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #90082
  AnonymForfatter

  Mange sparekasser har stoppet indløsning af garantbeviser.
  D.v.s. at mange kunder – der ønsker at hæve deres penge for garantbeviser – ikke kan komme ud af denne investering her og nu.
  Kan nogen forklare – hvorfor sparekasserne ikke laver et “børsforum" for køb og salg af disse garantbeviser.
  Forrentningen på disse beviser er ofte 5-6% – og hvis man kunne handle disse garantbeviser til under kurs 100 – så er der måske et marked.
  På mange måder ligner disse garantbeviser jo konvertible obligationer.
  Jeg ved godt – at kunderne kan låne et tilsvarende beløb i sparekassen – mens de venter på åbning af indløsning – men risikoen for tab er der jo stadigvæk.

  #140858
  JydenForfatter

  Der er i alt fald ingen her i debatten der indtil nu har forklaret det, og jeg har også efterlyst det i den tråd der hedder “Stop for indløsning af garantikapital" i november sidste år.
  Det synes som om pengeinstitutterne ikke aner hvad de skal gøre –

  mange ændrer regelrne for indløsning af garantikapital efter for godt befindende eller også udvises der en slendrian uden lige. Hvis ikke de slev kan finde ud ag at lave en ordning, så må Finansrådet med deres arrogante udtalelser – eller lokale pengeinstitutter som man siger har opfordret til at de skal stoppe for indløsning sætte " en børs" igang. Så vidt jeg har forstået har de der deltager i “bankpakke 2" nu slet ikke mulighed for indløsning og så kan det jo trække ud, men det kan jeg have misforstået.
  Men med ette som så meget andet så aner “rådgiverne" sikkert ikke hvad de har rådgivet folk til, bare de fik solgt noget.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.