Skattely for pensionister……. PANAMA!!!

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 22 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #89373
  AnonymForfatter

  Bare brug GOOGLE…

  #133168
  AnonymForfatter

  Okay, men hvad skal vi med det? Undlade at betale skat, selv om vi er skattepligtigt i Danmark?

  #133170
  AnonymForfatter

  Man er da ikke skattepligtig i DK, hvis man har SKATTEPLIGTIG BOPÆL i Panama!

  #133174
  KrisserForfatter

  Men der er så til gengæld ret langt at pendle fra Panama til Danmark. Mon ikke flybiletten frem og tilbage hver dag ophæver fordelen? Eller du taler måske om at have registreret bopæl i Panama, men stadig bo i Danmark, hvilket er *skatteunddragelse* og
  *ulovligt*?

  #133178
  AnonymForfatter

  Der er mange danskere, der BOR i udlandet, og besøger familie og venner, et par gange om året! DET er da jo ikke noget ulovligt i!

  En flybillet fra Panama til DK og tilbage, koster vel ikke meget mere end en flybillet fra f.eks Spanien til DK og tilbage?

  Og NEJ! jeg talte IKKE om skatteundragelse!!!

  Antallet af PENSIONISTER, der UDVANDRER, er så vidt JEG ved ret højt, og PANAMA har verdens mest populære PENSIONIST-PROGRAM!!! (Der bor en masse AMERIKANSKE PENSIONISTER i Panama, og det er også på grund af klimaet? og de lave leveomkostninger?)

  Bare brug Google, eller lad være!

  #133198
  HalliHalloForfatter

  Alle kan da flytte derhen hvor de vil, men de skal vare vide at de skal betale fuld skat til DK ved flytning til Panama, da skat ikke har nogen aftale med det land.

  Herudover skal du selv sørge for at tegne en sygeforsikring, ligesom en pensionist mister sit pensionisttillæg. Denne ekstraudgift og nævnte mistede indtægt udgør ca. 5000 kr. mdl., så jeg tror ikke der er mange der flytter til dette land. Så kan de have nok så billige leveomkostninger.

  Før var der mange der flyttede til Spanien og Frankrig, men den “fidus" ophørte her 1.1.09 eller rettere allerede ultimo 2007, men er først trådt endelig i kraft her til nytår.

  #133202
  AnonymForfatter

  Har frankrig og Spanien en aftale med DK?

  #133214
  AnonymForfatter

  Venter på SVAR! hihi… Man kunne jo spørge SKAT om man som pensionist skal betale SKAT i Danmark, hvis man bor i PANAMA. Jeg tror ikke på DIG… HalliHallo!!! Jeg tror på SKAT!

  mvh merzonz (Stadig gældfri)

  #133228
  AnonymForfatter

  Der er har eksisteret en aftale, men den har den danske regering opsagt.

  http://www.ret-raad.dk/Private/Articles/Article%20list/proxy/Article%20List/Dobbeltbeskatning%20af%20danskere%20i%20Frankrig%20og%20Spanien.aspx

  Men hvis du nu er pensionist og modtager pensioner, både private og offenlige, undgår du ikke at betale skat. Du skal søge om skattefritagelse hos SKAT, og med hvilken begrundelse skal man bruge?

  Pensionsselskaberne tilbage holder den skat ud skal betale, mindre der foreligger en skattefritagelse.

  #133230
  NultopskatForfatter

  Som bosiddende (og skattepligtig) udenfor Danmark skal du som alle andre betale dansk skat af indkomster hidrørende fra Danmark, hvad du har af indkomster fra andre steder, kommer ikke SKAT ved.

  Længere er historien ikke.

  Aftalen med Frankrig og Spanien handlede om skat af pensioner og for danske virksomheder der også opererer i Frankrig er det pludselig blevet meget bøvlet at den dobbelt beskanings aftale er ophævet fra dansk side…Desværre typisk dansk skattetænkning.

  #133234
  AnonymForfatter

  Tjaaa, Men DK har IKKE en doppeltbeskatningsaftale med PANAMA, vel?

  SPØRG bare SKAT!!!

  mvh merzonz (stadig gældfri)

  #133238
  AnonymForfatter

  Nej sådan en aftale findes ikke. Derfor skal du betale skat i Danmark og nok også i Panama

  #133242
  AnonymForfatter

  Kender DU noget til DET? NEJ! PANAMA er et SKATTELY…, ISÆR for pensionister! Prøv at GOOGLE: Panama Tax Haven Pensionado-VISA Taxes…OSV…OSV… SÅ ved du hvad du taler om!!!

  mvh merzonz (stadig gældfri)

  #133244
  AnonymForfatter

  Det kan godt være du har ret, men skatten af dine pensioner bliver stadig tilbageholdt i Danmark.

  #133248
  HalliHalloForfatter

  Det er korrekt, at det er et skatteparadis for amerikanske pensionister, men da ikke for danske.

  Som pensionist skal du i Panama og efterhånden stort set alle andre lande i verden betale skat af pensionsindkomster fra DK både af private og offentlige. Ligesom du vil miste dit pensionstillæg, som du kan tage med indenfor EU og enkelte andre lande.

  Men har du en stor stor formue med store renteindtægter til følge, så kan det være en mulighed for dig at tage til Panama – selvom de sikkert også har indkomstskat på renteindtægter, men sikkert noget mindre end i DK

  For virksomheder og især rederier har de til gengæld nogle gode skatteregler så vidt jeg ved.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 22 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.