Garantforeningen på Mors

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #89165
  AnonymForfatter

  Hej.
  Etter stormødet i Bjergby, vedrørende garanternes milliontab i forbindelse med Spar Mors krakket, ble det dannet en forening der skal undersøge, om reglerne blev overholdt, da størstedelen af deres garantkapitalen forsvandt fra den ene dag til den anden og med alle mulige lovlige midler, kæmpe for at få deres penge tilbage. Foreningen har webadresse: http://www.garantforeningen.dk og vi håber at så mange som muligt av garanterne støtter sagen.

  Rune

  #131046
  JydenForfatter

  Man kan kun ønske jer al mulig held og lykke, og jeg kan i Jyllands Posten idag se I har opnået det første resultat og få skiftet en muligvis inhabil advokat ud i “boet".

  #131138
  AnonymForfatter

  Er artikkelen du viser til på nett?

  #131148
  jhp3Forfatter

  Hej !! Kan det være lovligt????
  Jeg havde købt garanteviser for nogle år siden i Spar Mors for 10.000,00 kr. Jeg ville nemlig ikke have for mere da jeg ville kunne bruge min øvrig opsparing evt. til noget andet.
  Da jeg igår ville hæve mine penge til udbetaling til en bil, fik jeg at vide at der ingen penge var for de var gået tabt for der var købt garantbeviser for dem.
  Da jeg sagde at det passede ikke, for jeg havde kun købt for 10.000,00 kr for nogle år siden. Sagde Damen til mig meget bestemt, at de sandelig ikke af dem selv havde brugt mine penge til garantbeviser. Det snakkede vi lidt om til sidst sagde jeg at vi vist ikke kunne komme længere i den samtale, og ville gerne vide hvem der havde brugt mine penge. Det er 100% sikker at jeg aldrig har ønsket at få flere garantbeviser, så hvordan det er sket ved jeg ikke. Så for tiden overvejer jeg hvad jeg videre skal gøre, måske en Sagfører eller en politianmeldelse, som jeg ser det er der en der har stjålet mine penge.
  Kan det være lovligt?????? Kan jeg kun få ret og ingen penge, Ja så er det jo kun sagføreren der tjener penge og jeg taber endnu flere. MVH

  #131156
  AnonymForfatter

  Hej
  jeg er også garant i spar Mors og har penge tilgode min mand fik også lavet en garant, men vi fik bare at vide at det skulle vi endelig gøre for vi fik gode renter der, vi vil gerne melde os ind i garantforreningen begge to.
  der var bare lige det jeg ville sige

  på forhånd tak
  m.v.h
  Grethe Andersen

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.