5% opsparing uden bindinger

Forside Fora Privatøkonomi 5% opsparing uden bindinger

 • This topic has 3 stemmer and 4 svar.
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Anonym
  Forfatter
  Indlæg
 • #88394
  Anonym

  Salling bank tilbyder sådan en konto, med tilhørende webbank og fri hæveret. Indskud indtil 30. april 2008. Det lyder da rimeligt. Er der nogen grund til at betænke sig?

  #121192
  Anonym

  Hej – det ser meget fornuftigt ud – helt enig, det eneste jeg er i tvivl om er rentetilskrivningen som ser ud til at blive i Marts 2009 – uanset hvad eller??? Hvad så hvis man ophæver det hele til efteråret eller lign.???!!!

  Er selv interesseret – er der nogen der kan be-/afkræfte ovenstående – i så fald er det nok det bedste bud lige nu – dog min. 25.000kr. i indskud…

  #121194
  Jyden

  Sikkert et udmærket tilbud. Det eneste der er træls er alle de engangstilbud, hvor der lukkes for yderligere indskud. Dette er dog bedre en f.eks. Danske Banks og de andre der har års bindinger..

  Der bør ikke være noget problem i og få tilskrevet renter hvis du f.kes. ophæver kontoen i efteråret – men beting dig i givet fald det.

  Og så gælder det jo for alle disse engangstilbud, at man skal være oppe på dupperne når de udløber, for så er det jo ikke de bedste betingelser.

  #121196
  Anonym

  Tilgengæld er Danske Banks rente fast……

  #121200
  Jyden

  Det har du ret i. Og da må man jo gøre op med sig selv om man tror renten falder eller stiger.
  De der kalder sig prof på dette område kan man jo ikke blive klog på, for de svinger jo og ændrer mening hele tiden.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.