Bank Trelleborg – tæt på konkurs

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 25 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #88146
  AnonymForfatter
  #118412
  JydenForfatter

  Du bør vel have med til denne overskrift, at en større bank har sikret likviditet og overtagelse af banken jf. andre medier.

  #118414
  AnonymForfatter

  Nu kan ordet “TÆT" jo være fremtid eller datid…..

  #118420
  AnonymForfatter

  Rent principielt går banker aldrig konkurs, de overtages eller fussioneres ind i andre banker.

  Men reelt er der tale om at banken nu er gået konkurs, idet banken ikke kan opfylde solvenskravene og derfor ville gå konkurs hvis den ikke blev overtaget. Minoritetsaktionærerne bliver tvangsindløst til kurs 59, hvormed de har tabt 90% af deres investering!

  Det bliver spændende at se om der kommer flere konkurser. Nogen bud?Roskilde Bank, Amagerbanken, Ringkøbing Bank ???

  #118424
  AnonymForfatter

  Ja, generalen…. Det er sku et spændende spørgsmål, jeg har en HELT PERSONLIG mening og det er Roskilde Bank….
  Jeg tror – desværre – at vi kommer til at se mange af de sager grundet subprime krisen…

  #118428
  AnonymForfatter

  Hvorfor nævner du ikke Eik Bank?

  #118430
  AnonymForfatter

  ja det var så den første af “kreditbankerne" der smider håndklædet i ringen. Gad vide hvem den næste bliver ?

  #118432
  AnonymForfatter

  de banker der er i farezonen er den er stolt har fremlagt kunde og udlåns vækst – de har snuppet alle de kunder og dårlige engagementer som de store har sagt nej tak til – dejligt at sandheden nu kommer frem og nej det er ikke det sidste skelet der falder ud af skabet ….

  #118434
  AnonymForfatter

  Bliver Århus Lokalbank (Hadsten Bank) den næste?

  Bank Trelleborg havde efter 1. halvår disse nøgletal:
  Solvensprocent: 11,80
  Udlån ifht. indlån: 146,40
  Overdækning i pct. af lovens mindstekrav: 95,10%

  Århus Lokalbank havde efter 1. halvår disse nøgletal:
  Solvens: 12,30
  Udlån ifht. indlån: 177,60
  Overdækning i pct. af lovens mindstekrav: 27,20%

  Det ser rimelig presset ud!

  #118436
  AnonymForfatter

  Hej

  Det er såmænd bare Sydbank, der har skudt 270 mill. kr. ind i Bank Trelleborg, som nu er havnet på OMX’ observationsliste p.g.a. “betydelige finansielle problemer. Det er underligt, at det ikke står i artiklen fra Politiken, nu hvor Sydbank selv på deres egen site fortæller om det. Dette er et uddrag (findes på: http://www.sydbank.dk/investering/nyheder/alle#rb10134827)

  “Sydbank ser store muligheder i overtagelsen af den kriseramte Bank Trelleborg. Likviditetskrisen på de finansielle markedet har tilsyndeladende ramt Bank Trelleborg hårdt, og derfor er Sydbank kommet den lille Slagelse-bank til undsætning. 270 mio. kr. må Sydbank slippe til aktionærene i Bank Trelleborg.
  – Banktrelleborg har henvendt sig, og vi har så sat os sammen. Bank Trelleborg er blevet ramt af likviditetskrisen, og derfor er de nået til den erkendelse, at det kunne være spændende at snakke sammen med os. Men jeg vil gerne understrege, at Bank Trelleborg kommer ud af 2007 med et overskud, siger Carsten Andersen til RB-Børsen.
  Bank Trelleborg har hjemsted i Slagelse og afdelinger i en række købstæder på Sjælland, samt i København, Århus og Odense. Sydbank har i forvejen ti afdelinger i det storkøbenhavnske og nordsjællandske område og overtagelsen “kompletterer" dækningen på Sjælland, skriver Sydbank, der vil oprette ny region Sjælland med hovedkontor i Slagelse til suplement for bankens Københavns region".

  Dette er også et klip fra Sydbanks site http://www.sydbank.dk/investering/nyheder/alle#rb10134811:

  “Sydbank: Overtager Bank Trelleborg – tvangsindløser (Opd)
  Sydbank overtager den kriseramte Bank Trelleborg som tidligere på dagen blev overført til OMX’ observationsliste med begrundelsen “betydelige finansielle problemer".
  På den baggrund har Sydbank valgt at overtage Bank Trelleborgm hvilket er baseret på en aftale mellem Sydbank og Fonden for Bank Trelleborg. Fonden er majoritetsaktionær i den kriseramte bank.
  Minoritetsaktionærerne i Bank Trelleborg vil blive tvangsindløst til kurs 59,3 for hver 20 kr.’s aktie.
  De formelle betingelser for fusionens gennemførelse er opfyldt, og de nødvendige godkendelser fra myndighederne er indhentet oplyser Sydbank der samtidig noterer, at overtagelsen ventes at bidrage med ca. 40 mio. kr. til Sydbanks basisresultat for 2008″.

  MVH/Nuser

  #118442
  AnonymForfatter

  Uanset hvordan BankTrelleborg prøver at “frame det", så er der de facto tale om en konkurs. Hvis de havde kun to valgmuligheder – blive overtaget eller gå konkurs.

  #118446
  AnonymForfatter

  for en gang skyld er generalen og jeg fuldstændig enige. Må sgu være surt for alle dem der sagde ja tak til at købe aktier til over kurs 400 og nu bliver spist af med 59 !!

  #118448
  AnonymForfatter

  Ja stakkels lokalpatrioter – som nu har mistet en mindre formue.

  Ifølge artikel på borsen.dk var bankTrelleborgs kundeportefølje under gennemsnittet (uddrag nedenfor):

  Sydbank har gennemgået bankTrelleborgs kundeportefølje med i alt 30.000 kunder, hvoraf langt de fleste er privatkunder. Porteføljen er ifølge Carsten Andersen af lavere kvalitet end Sydbanks egen, men prisen på bankTrelleborg afspejler det også. Således gav Sydbank cirka 250 mio. kr. for bankTrelleborg, der har en egenkapital på 676 mio. kr. og en balance på 8 mia. kr.

  #118452
  AnonymForfatter

  godt man ikke er kunde der og skal se sig selv omtalt som “dårlig" og godt man ikke er ansat der og nu sidder tilbage med dårlig smag i munden efter sidste år at have rå solgt deres aktier til deres kunder……

  #118470
  AnonymForfatter

  Jeg ville også konsekvent forlade en bank der kæder udlånsrenterne sammen med hvor mange aktier man har i foretagnet:

  Se eksempelvis renten på en kassekredit i Århus Lokalbank:
  med op til 10 stk. aktier 15,00% (16,3%)
  med over 100 stk. aktier 12,00% (13,0%)
  med over 200 stk. aktier 9,00% (9,7%)

  Lokalpatriotisme mht til bankvalg er simpelthen for dumt, lokalpatriotisme mht til aktiekøb er endnu dummere, og manden der i nyhederne i aftes tonede frem og beklagede sig over at have sat hele sin søns opsparing til en lejlighed i BankTrelleborg aktier – penge som han ikke kunne undvære, ja det er så ubegribeligt dumt, at man ikke fatter han kan få sig selv til at stå frem på en landsdækkende kanal og fortælle om det.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 25 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.