Gebyr grippen er fløjet mod WEST

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 35 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #88129
  AnonymForfatter

  og har ladet i Vestjysk Bank skarpt forfulgt af Lån og Spar og Nykredit Bank (nok en overraskende for mange der jo i sin tid flygtede fra storbankerne fordi de troede de var dyre ??)

  Her er top 20 i Ekstra Bladets test.

  1. Vestjysk Bank (37.598 kroner)
  2. Lån & Spar Bank (35.609 kroner)
  3. Nykredit Bank (35.297 kroner)
  4. Sparekassen Lolland (34.098 kroner)
  5. Forstædernes Bank (31.246 kroner)
  6. Nørresundby Bank (29.263 kroner)
  7. Nordjyske Bank (23.697 kroner)
  8. Diba Bank (23.378 kroner)
  9. Sydbank (22.587 kroner)
  10. Jyske Bank (22.216 kroner)
  11. Alm. Brand Bank (21.889 kroner)
  12. Arbejderens Landsbank (20.202 kroner)
  13. Fiona Bank (20.020 kroner)
  14. Amagerbanken (19.974 kroner)
  15. Djursland Bank (19.461 kroner)
  16. Sparbank Vest (17.005 kroner)
  17. Morsø Sparekasse (16.952 kroner)
  18. Nordea (15.252 kroner)
  19. Spar Nord Bank (15.232 kroner)
  20. Danske Bank (13.824 kroner)

  #118132
  AnonymForfatter

  Der er to sandheder i det her:
  1. Danske Bank og Nordea er langt billigere end de dyreste lokalbanker.
  2. Danske Bank og Nordea er langt dyrere end de billigste lokale banker og internetbanker.

  #118134
  AnonymForfatter

  Min personlige holdning er, at både Danske Bank og Nordea er to lortebanker af værste skuffe. Der hvor gebyrgrippen Peter Strårup især flår kunderne, så det bløder, er når kunderne samler forsikringer og pensionsordninger i samme bank.

  Det er dokumenteret utallige gange, at de skjulte omkostninger i Danica Pension er gigantiske og fuldstændig ublu. En spiller som Pension Danmark er langt billigere!

  Usympatiske Danske Banks listepriser er måske nok fine på overfladen, men om natten, når kunderne tror pensionsordningen hviler i trygge hænder, lister ulven ind i hønsegården.

  #118144
  AnonymForfatter

  det var da ellers noget af en svada ? man skulle tro du var ansat i en lille bitte sparebøsse, der er billige på renterne men opkræver fuldstændig vilde gebyrer ??? du lyder som en der af ren desperation over faktum, desperat igen igen forsøger dig med dit skræmmebillede om de store banker ? hvad nu hvis det rent faktisk forholder sig sådan som tallene viser ? at de store banker ER blevet billige og mange af de små er blevet markant dyrere ?

  #118146
  AnonymForfatter

  Og man skulle tro du var en Danske Bank ansat ude på en meget vanskelig mission med at sælge et alt for dyrt produkt!

  Jeg må igen henvise til at Danske Bank henter enorme summer op af folks lommer på pensions- og forsikringsprodukter, samt understrege det forhold, at medier som Se&Hør og Ekstrabladet er underlødige og absolut ingen troværdighed har. Hvad er udersøgelsen værd, når der er en lang række billige lokalbanker, der ikke indgår i undersøgelsen? Hvad er den værd, når den ikke medtager rene internetbanker? Jeg kan fx ikke få øje på min egen bank, Skandiabanken, som jo slår Danske Gebyrbanken med mange længder.

  Du udstiller simpelthen dig selv som et godtroende fjols, når du insisterer på at skære alle lokalbanker over en kam. Er der da ikke grænser for din naivitet?

  #118148
  AnonymForfatter

  Pressemeddelelse fra Vestjysk Bank

  Ekstra Bladet misbruger pengepriser.dk
  – det’ en ommer!"Artiklen i Ekstra Bladets forbrugerblad ‘kup’ misinformerer sine læsere, når den anvender pengepriser.dk som en facitliste og ikke som et informationssystem, hvilket det retteligt er tænkt som," siger bankdirektør Frank Kristensen, vestjysk BANK.

  I vestjysk BANK har vi som én af ganske få banker valgt at indberette vores stiftelsesomkostninger med et interval fra 0 til 2 procent på de ni modelfamilier, der arbejdes med på pengepriser.dk. Ekstra Bladets beregninger benytter konsekvent 2 procent.

  Virkeligheden i vestjyskBANK er, at vi oftere ikke tager nogen stiftelsesprovision, end at vi tager de to procent, og den gennemsnitlige sats ligger på ca. en procent.

  Mange pengeinstitutter benytter forskellige forudsætninger i deres indberetninger af gebyrer m.v. til pengepriser.dk, og det giver ofte resultater, der ikke umiddelbart kan sammenlignes.

  vestjysk BANK har indberettet de rå tal uden at opstille forudsætninger.

  Lad mig blot nævne tre almindeligt forekommende typer af forudsætninger, der har stor betydning:

  Der er tale om en fordelskunde.
  Kunden har friværdi, og de forskellige lån samles under ét.
  Der er tale om en ny kunde, som bl.a. tiltrækkes med lave stiftelsesomkostninger.
  Vi har udregnet et eksempel på baggrund af hver af disse forudsætninger. Du kan se eksemplet her med Ekstra Bladets beregning i første kolonne.

  Vores egne beregninger dokumenterer, at i den virkelige verden står vestjysk BANK ganske stærkt – også på dette felt.

  Anden kolonne viser, at vi uden stiftelsesomkostninger ved ny kunde er billigst af samtlige banker.

  Tredje kolonne viser tallene for en samlekonto, hvor der betales et dokumentgebyr på 500 kr. pr. modelfamilie. Her er vestjysk BANK placeret midt i.

  I sidste kolonne, hvor tallene passer på en situation med en fordelskunde, er vi i den billigste tredjedel.

  Herudover skal nævnes, at regnskabstallene dokumenterer, at i den virkelige verden er vestjysk BANK i den paradoksale situation, at bankens samlede gebyrprocent er en af landets laveste (hvilket analytikere klandrer os for). Det dokumenteres af vedlagte opgørelse fra Lokale Pengeinstitutter på baggrund af Finanstilsynets tal. Klik her.

  Endvidere udnævnte Ekstra Bladet for et år siden os som branchens duks i forhold til Pengeinstitutankenævnet, hvilket næppe lader sig gøre, hvis vi omgiver os med utilfredse kunder.

  Afslutningsvis skal det i øvrigt bemærkes, at det er en stor mangel, at god, seriøs og kompetent rådgivning slet ikke indgår i oplysningerne på pengepriser.dk.

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til mig på 40 40 87 77 eller kontakte din rådgiver i vestjysk BANK.

  Med venlig hilsen

  Frank Kristensen
  bankdirektør

  #118150
  AnonymForfatter

  KLART AT MAN PRØVER AT KOMME UDEN OM GEBYRGRIBBEN!

  Faktum er dog at de i denne undersøgelse var dyrrest.

  Alle bankerne kører med intervaller og hvis Amagerbanken var blevet dyrrest havde de kommet med samme forklaring – det er bare ikke særligt godt for en lille lokalbank at de kommer ud med de dyrreste priser…

  #118152
  AnonymForfatter

  Jeg skal ikke forsvare Vestjysk Bank, da jeg i bund og grund ikke kender ret meget til dem.

  Jeg prøver bare at banke ind i hovedet på Beardo, at der både findes både billige og dyre lokalbanker. Det er stærkt reduktionistisk at sige “hey – alle lokalbanker er dyre, og det er kun Danske Bank der duer". Det er simpelthen for åndsvagt!

  At Ekstrabladet fremhæver at 10-15 lokalbanker er dyrere end Danske Bank berettiger ikke til at konkludere, at de resterende 1000 lokalbanker i danmark er tilsvarede dyre. Det er også et problem at Ekstrabladet kun har undersøgt begrænsede bankprodukter, og ikke ser på indtægtskilderne fra mælger, forsikrings- og pensionsområdet.

  #118154
  AnonymForfatter

  der er vist ingen og slet ikke mig der har påstuleret at Danske Bank er de billigste….. det jeg siger at at sidste år blev banken udpeget til at være de dyreste – det er der så gjort noget ved istedet for ynkeligt at vige uden om. Det er at være proaktiv og ikke en kryster der taler uden om. Danske Bank er langt fra de dyreste og langt fra de billigste – som Danmarks største bank er der heldigvis flere paramentre at skrue på end kun prisen. Eks.

  Kompetence : (de store banker har lagt flere eksperter at trække på, samt et generelt højere uddannelsesniveau)

  Tilgængelighed : Danske Bank har døgnåben i både netbank, kundelinie (tlf. rådgivning), og pengeautomater, samt rådgivning alle hverdage fra 8-18

  At priserne så OGSÅ er ok, er bare et men.

  Sjovt nok at undersøgelsen sidste år jf. dig var rigtig med ikke i år ?? underligt : – )

  #118156
  AnonymForfatter

  Jammen dermed indrømmer du jo også, at man selektivt kan finde og udvælge en lokal- eller internetbank, der er væsentligt billigere end Danske Gebyrbank. Således er Danske Gebyrbank aldrig en optimal løsning!

  Kompetancer, ja men det er salgskompetancer. Tro endelig ikke du får objektiv rådgivning i banken. Du står ansigt til ansigt med en præstationsaflønnet sælger, hvis primære funktion er at varetage bankens interesser. Din og bankens interesser er ofte inkommensurable!

  Tilgængelighed er for mig en irrelevant parameter.

  #118158
  AnonymForfatter

  sikker noget sludder fra ende til anden – ingen bankrådgivere i Danske Bank er provisionsaflønnet, faktisk har banken for flere år tilbage (som den første bank) afskaffet alle salgsmål – så igen tager du fejl (og det er tilsyneladende det du er bedst til)

  #118162
  AnonymForfatter

  Danske Banks ansatte er provisionslønnede!

  #118164
  AnonymForfatter

  Danske Bank bruger årligt cirka 10 procent af sin lønsum på præstationsløn, og præstationen kædes naturligt nok sammen med salget.

  #118166
  AnonymForfatter

  sludder og vrøvl igen igen – de eneste i Danske Bank der er provisionlønnet er ansatte på investeringsområdet (som alle i banker) Så gentager gerne at de ikke er provionslønnede. og at der ingen salgsmål er

  #118168
  AnonymForfatter

  Hvorfor kan du ikke lige så godt sige “vi", “vi er ikke provisionslønnede", for sådan som du forsvarer og anbefaler denne gebyrbank er det efterhånden tydeligt at du er ansat i den.

  Det står direkte i Danske Banks regnskabsmeddelelse, at 10% at lønsummen udbetales som præstationsløn (der igen direkte eller indirekte, det er lige meget, er kædet sammen med salget).

  Men tag nu og luk røven, kære Danske Bank medarbejder. Strømmen af løgne er efterhånden ved at være for tyk!

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 35 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.