Am. Brand Bank

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #88107
  AnonymForfatter

  Jeg overvejer Alm. Brand Bank – nogen med kendskab til dem?

  De tilbyder nu 5% på en fastrentekonto – bundet til 310109.

  #117850
  JydenForfatter

  Har tidligere haft fastrentekonto hos Alm.Brand Bank. Det blev en dårlig forretning da renten steg i løbet af det år de var bundet, så derfor har jeg idag valgt Northern Rock hvor pengene frit kan hæves hvis man får brug for dem eller et bedre tilbud.
  Hvis man vælger en bank hvor pengene er bundet skal man selv tro på at renten falder – eller for den slags skyld stiger alt for meget for renten er låst.
  Alm.Brand Bank har tidligere haft nogle meget uigennemsigtige regler for at hæve beløb i utide, men dem har de vist nok blødt lidt op på.

  #117862
  AnonymForfatter

  Mange såkaldte eksperter regner med at der i løbet af 2008 kommer rentenedsættelser. Og så er en fastrente på 5% jo meget godt.

  Men fremtiden er svær at spå om.

  Alm. Brand Bank tager 1% af det hævede beløb, såfremt der hæves i bindingsperioden – det er vidst meget normalt på en fastrentekonto.

  #117864
  AnonymForfatter

  Det er svært at vurdere om du gør en god handel eller ej.

  Halvdelen af bankøkonomerne mener at de forventede rentenedsættelser i USA vil presse ECB til også at nedsætte renten med ca. 0,5% i 2008.

  Den anden halvdel af bankøkonomerne mener at Trichet og rentehøgene i ECB vil gå meget langt for at holde inflationen i eurozonen i ro.

  Men herudover er det jo vigtigt at være opmærksom på at bankrenterne i meget høj grad bestemmes af hvordan det kommer til at gå med krisen på interbankmarkedet. Hvis kreditkrisen fortsætter og tager til i styrke, så kommer vi til at se pressede banker der giver over 6% på indlån.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.