Lån- betalt ud af RKI

Forside Fora Forbrugslån Lån- betalt ud af RKI

 • This topic has 2 svar, 3 stemmer, and was last updated by HillaryT.
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Anono
  Forfatter
  Indlæg
 • #384260
  Anono

  Hej.
  Det er sådan at jeg har betalt mig ud af rki for et stykke tid siden, men jeg kan ikke låne nogle steder. Jeg kan ikke så meget som at oprette et mobilabonnement, hvad kan det skyldes? Kan det skyldes at jeg har flyttet meget rundt, og ikke har boet på denne adresse i mere end 4-5 måneder? Jeg har spurgt de forskellige firmaer hvad grunden til at jeg bliver afvist på baggrund af min kreditvurdering er, men det vil de ikke oplyse. Jeg er ikke registeret i hverken experian, kreditstastus.dk og debitorregisteret og alle inkassofirmaer siger at de ikke har nogle sager på mig.

  på forhånd, tak for svar.

  #384261
  morsdreng

  Hvis man vil låne penge eller tegne et mobil abonnement, vil udlåneren eller mobilselskabet foretage en kreditvurdering af den pågældende. Her er registreringer i RKI/Experian, kreditstatus eller debitorregisteret væsentlige momenter da de fortæller, at personen tidligere har indgået forpligtelser som den pågældende ikke har overholdt. Selv om man slettes i registrene efter 5 år, behøver det ikke at betyde, at man ikke længere skylder penge, da forældelsesfristen for gæld sker efter helt andre regler og ofte efter længere tid end 5 år. Jeg har noteret mig, at du er slettet i RKI efter betaling af gælden.

  Men der indgå andre forhold i en kreditvurdering end blot registrering hos kreditbureauer. Alder, uddannelse, beskæftigelse, løn, faste udgifter, størrelsen på dit rådighedsbeløb, formueforhold og evt. gæld m.m. indgår også. Har man været ansat i samme virksomhed i lang tid og har man, når alle faste udgifter er betalt, et rimeligt beløb til kost, tøj og uforudsete udgifter, er det lettere at låne, end hvis man er på overførselsindkomst og har et rådighedsbeløb på en størrelse som man ikke kan klare sig for.  Naturligvis har størrelsen på det beløb du ønsker at låne og varigheden af dit kundefor-hold til banken også betydning.  En vits siger, “kan man ikke låne penge i sin bank, er det enten fordi banken ikke kender en – eller netop fordi den gør.”

  At du er flyttet meget rundt er heller ikke godt i forhold til en positiv kreditvurdering, da det giver banken indtryk af ustabile forhold.

  Hvad der nøjagtigt ligger til grund for dine negative kreditvurderinger er svært at sige, men årsagen er sandsynligvis, at banken pga. af dine oplysninger finder at der er risiko for, at du ikke kan betale lånet tilbage.

   

  #384518
  HillaryT

  Det er altid mere kompliceret at have et lån fra banker, som virkelig ikke tager højde for den ene og den anden lidelse. Af denne grund er vores døre åbne for dig. Du kan ansøge om dit lån fra Hillary Thomas Company, hvis du selvfølgelig er sikker på, at du vil være i stand til at tilbagebetale lånet korrekt. Kontakt os venligst på et af vores koordinater nedenfor for at få fordel. +33755779020 (whatsApp) eller hillary.finance@mail.com

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.