Tvangsauktion

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Mike BergForfatter
  Indlæg
 • #380394
  Mike BergForfatter

  Kan en bank modsætte sig tvangssalg-auktion fra en udlægshaver der ligger nummer 3 i rækken ?

  #380395
  morsdrengForfatter

  En pant- eller udlægshaver kan begære tvangsauktion over en fast ejendom uden tilladelse eller accept fra for- eller efterstående prioriteter. Derfor kan banken ikke modsætte sig en tvangsauktion.

  En ejendom vil normalt kun blive begæret solgt på tvangsauktion hvis den pågældende panthaver vurderer, at man vil kunne få hel eller delvis dækning fra auktionsbuddet. Får den pågældende slet ikke del i auktionsbuddet, skal denne selv betale alle auktionens omkostninger, som ellers skulle betales af auktionskøberen udover auktionsbuddet. Denne regel er indført for at undgå, at en panthaver med prioritet udenfor ejendommens forventede salgspris begærer tvangsauktion af rent chikanøse grunde.

  Da en udlægshaver har prioritet efter realkredit- og banklån får denne sjældent noget ud af at begære den pantsatte ejendom solgt på tvangsauktion.

  Du kan finde mere om tvangsauktion på f.eks. Familieadvokatens hjemmeside,

   

  #380396
  Mike BergForfatter

  Tak for svar.
  Nedenstående fra udlægshaver virker også som en der er usikker og på ingen måde som om vedkommende ved hvilket område han bevæger sig på.
  Som ren trusselsmiddel:

   


  “Ja, men vi vil kun gøre det, hvis vi har en opfattelse af, at udlæggene bliver indfriet, enten ved et bud fra 3. mand eller ved, at vi selv byder og overtager ejendommen, for efterfølgende at sælge ejendommen gennem en ejendomsmægler til en pris, hvor vi ikke får et tab. Med til vores vurdering hører, at vi indhenter en lokal ejendomsmæglers bud på en salgspris med en kort liggetid, ud fra BBR-oplysninger, lokalkendskab etc. “

  #380397
  Mike BergForfatter

  Sorry den forringede kvalitet.
  ved ikke lige hvorfor den gør det

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.