kreditforeningslån

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • BrixForfatter
  Indlæg
 • #395042
  BrixForfatter

  Hej

  Min kæreste og jeg gik fra hinanden for ca. 2 år siden og vi har stået med en ejendom som der ikke er lykkedes at få solgt og banken ville ikke lade mig overtage min eks. kæreste andel af hans kreditforeningslån. Jeg har nu fået en ny kæreste som godt vil overtage min eks kæreste andel af kreditforeningslånet. Min nye kæreste har en god økonomi. Kreditforeningslånet er i Totalkredit igennem min egen lille bank, min nye kæreste har en anden bank og vil helst ikke skifte bank, men min bank vil kun lade ham overtage halvdelen af kreditforeningslånet, hvis han skifter til samme bank om mig. Det syntes jeg er bondefangeri og er det lovligt

   

  #395043
  morsdrengForfatter

  Helkundebetragtningen bruges bl.a. af pengeinstitutter og forsikringsselskaber. Gøres det brug af krav om helkunde i et eksisterende kundeforhold vil kravet kunne tilsidesættes, hvis bestemmelsen herom i bankens vilkår ikke har været tilstrækkelig klar og tydelig.

  MEN om og på hvilke vilkår et pengeinstitut/kreditforening vil yde et lån, kan IKKE indbringes for andre instanser f.eks. Pengeinstitutankenævnet (nu det Finansielle ankenævn) selv om afslag pga. af låntagers alder har været tilsidesat som værende diskriminerende og dermed i strid med god skik bekendtgørelsen. Havde begrundelsen været lånsøgers økonomi havde det været i orden.

  Der er desværre ikke meget du kan gøre udover at klage til bankens/kreditforeningens klageansvarlige.

   

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.