Er det værd at købe en bolig, hvis jeg vil sælge igen indenfor 2 år?

Forside Fora Bolig og realkredit Er det værd at købe en bolig, hvis jeg vil sælge igen indenfor 2 år?

 • This topic has 2 svar, 3 stemmer, and was last updated by HillaryT.
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Tt
  Forfatter
  Indlæg
 • #384862
  Tt

  Hej

  Jeg skal finde en bolig og vil helst købe. Jeg har nu muligheden for at købe et lille rækkehus på 60m2, 2 værelser. Prisen er sat til 950.000,- og jeg kan ligge 300.000,- kontant. Ydelsen vil blive meget lav, og give mig god mulighed for en yderligere opsparing ved siden af. Jeg ved godt der er udgifter ved at købe og sælge et hus, jeg kommer fra et hus nu. Det jeg helst vil er selvfølgelig et større hus med flere værelser, det er der bare ikke helt finanser til. Jeg overvejer derfor, om det kunne være en god idé at købe det her lille rækkehus, for så at kunne sælge og købe noget andet på sigt (max 2 år)? Og hvor let vil det være at sælge den igen? Eller er det bare helt dumt og bedre at bo til leje i en periode? Selvom jeg føler det er at smide penge ud af vinduet, og at bo til leje vil give mig langt større samlede udgifter end at købe.

  #384885
  morsdreng

  PÅ Bolius kan de finde købsomkostningerne for et hus til 950.000 kr. og udgifterne til en typisk hussalg. Omkostningerne oplyses til ca. 178.000 kr. og ca. 118.000 kr.

  Under alle omstændighederne vil omkostningerne ved salg koste dig en væsenlig del af din nuværende egenkapital på 300.000 kr.  Svaret giver sig selv.

  #384964
  HillaryT

  Finansieringstilbud til rådighed for alle dem, der ønsker at have det til realisering af deres projekter. For at få fordel, bedes du kontakte følgende e-mail-adresse: hillary.finance@mail.com

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.