Indlånsrente

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • JydenForfatter
  Indlæg
 • #396153
  JydenForfatter

  Heldigvis er de negative renter vel væk. Jeg synes imidlertid det tager nogen tid for mange af pengeinstitutterne at komme op i omdrejning med de positive renter, og mange kun på udvalgte produkter. Hvis man ser på CIBOR 3 renten var den den 1.juli 2022 0,07 % og nu ligger den omkring 2,70 %, og det synes jeg generelt ikke kan ses på indlånsrenten. Udlånsrenten har haft det meget bedre med at følge med, så rentemarginalen har fået et ordentligt spring opad. Vi må håbe der kommer meget bedre og hurtigere tilpasning efter næste uges udmelding fra ECB, så vi kan få det normaliseret.

  #396651
  JydenForfatter

  Jeg må konstatere at det stadig går trægt med at få indlånsrenten op hos mange pengeinstitutter. Cibor 3 ligger ved udgangen af februar på ca. 2,98 % og det afspejles ikke generelt i indlånsrenten. Hvis man er på udkik efter bedre indlånsrenter så afspejler sammenligningen her på siden dog ikke hele sandheden da der tilsyneladende er banker der har bedre indlånsrenter end dem der fremgår på sammenligningssiden, også udover de ændringer der f.eks er sket idag, som nok ikke er nået at blive rettet, så der må være nogen der ikke indberetter alt, hvad det så kan skyldes. Så bedre tilbud kan findes på nogle bankers hjemmesider.

  #399828
  annikc89Forfatter

  Jeg er i gang med at skifte bank, men er i tvivl om, hvordan det forholder sig med forrentningen af mit indestående, nu hvor indlånsrenten atter er i plus. Forrentningen bliver jo opgjort/udbetalt 31. december – men får jeg renter å mit indestående hos min nye bank, eller går de tabt, eller bliver det opgjort af den gamle bank, når jeg skifter?

   

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.