Grotesk brev fra Nordea

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • pjedstedForfatter
  Indlæg
 • #383746
  pjedstedForfatter

  Jeg har modtaget et brev fra Nordea der vil lukke min konto hvis ikke jeg laver en liste over hvad jeg præcist har anvendt mine kontanthævninger til. Nordea skriver at jeg skal stoppe med at hæve penge i deres automater. Jeg kommer naturligvis til at hæve endnu flere penge nu.

  Andre der har oplevet noget lignende? Det er jo fuldstændig grotesk.

  #383748
  morsdrengForfatter

  Når du ikke oplyser, om du er privat- eller erhvervskunde eller størrelsen på dine enkelte og samlede kontante hævninger, er dit spørgsmål svært at besvare.

  Følgende fra Folkesparekassen vedrørende hvidvask kan sikkert hjælpe dig på vej.

  SKAL DU HÆVE ELLER INDSÆTTE STØRRE KONTANTBELØB?


  Som en del af Kend-din-kunde-princippet kan du opleve, at vi spørger nærmere til visse kontante ind- og udbetalinger, herunder valuta. Du kan vælge at svare mundtligt på spørgsmålene eller udfylde skemaet nedenfor, når du hæver og indsætter kontanter.


  › Skema vedrørende kontante ind- og udbetalinger (pdf)

  #384477
  Silke178Forfatter

  Står i samme situation lige at der er nogen transaktioner jeg skal redegør for og hvem det er før de vil ophæve spærringen samt at deres begrundelse for spærringen var at jeg aktiverede mit kort forkert heldigvis fik jeg en anden til at åbne mit kort og som har optaget denne samtale og på intet tidspunk sku der være tastet forkert så en lodret løgn

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.