Tager du også til takke med 0 % i opsparing?

En nylig opgørelse fra Nationalbanken viser, at godt halvdelen af danskerne tager til takke med en rente på 0 %. Selvom renteniveauet er rekordlavt, behøver du ikke nøjes med 0 % i rente. Læs med her hvad du kan gøre for at få mere ud af dine penge.

Skrevet af Redaktionen

Højest mulig rente på opsparing uden binding

Danskernes indestående på anfordringsindlån (opsparing uden binding) giver i gennemsnit en rente på 0,18 %; Det er en halvering i forhold til niveauet for et år siden. Men renten er jo lav og nationalbankens indlånsrente er negativ, så jeg kan vel ikke forvente mere? Det er heldigvis forkert. Flere institutter tilbyder stadigvæk en positiv rente på opsparing uden binding, så det er bestemt værd at være opmærksom på, hvor du placerer din opsparing. Herunder har vi samlet en top 3 over hvor du kan få den højeste rente for din opsparing uden binding og uden at skulle være helkunde.

Højeste rente på opsparing uden binding

Opsparing uden binding v2

Sammenlign selv opsparingskonti her.

Vær opmærksom på, at Santander Consumer Bank giver 0,8 % i rente med 31 dages opsigelsesvarsel for beløb over 100.000 kr.

 

Opsparing med binding

Historisk har man altid fået en højere rente, når man valgte at binde sin opsparing i en længere periode. Dette er stadig tilfældet, men dog i mindre grad end tidligere. Nationalbankens opgørelse viser, at den gennemsnitlige rente på opsparing med binding blot er 0,43 %. Her er det også muligt at gøre det bedre ved at afsøge markedet – det kan du se herunder.

Højeste rente på opsparing med binding

Opsparing med binding

Sammenlign selv opsparingskonti her.

 

Det fleksible alternativ

Her hos Mybanker har vi også det fleksible alternativ, Mybanker.biz, hvor det er muligt at få den højest mulige rente for sin opsparing ved at lade bankerne byde på den. Det er et godt alternativ for dig der har et større beløb, som du gerne vil binde i en vis periode. Herunder kan du se et udvalg af vindende tilbud de sidste 7 dage.

Opsparing BIZ

 

Du kan læse hele opgørelsen fra Nationalbanken her: http://www.nationalbanken.dk/da/statistik/find_statistik/Sider/2015/Niveaufald-i-danskernes-indlaansrenter.aspx

Du kan også sammenligne renter på børneopsparing her.

Får du nok ud af dine penge?

Sammenlign renter på opsparing blandt Mybankers partnerbanker – gratis.

Sammenlign opsparingskonti her

Om forfatteren Redaktionen

Derfor kan du få høj indlånsrente i bestemte banker

Læs artiklen
høj indlånsrente
27. juni 2017 Derfor er 0,95% i indlånsrente højt 1. december 2015 Præmisser og prognoser holder ikke – hold selv fingeren på rentepulsen Flere banker og højere renter på Mybanker.biz 31. oktober 2013 Flere banker og højere renter på Mybanker.biz